Redeschis in 2022 – Bazinul Carol Davila din Cotroceni

Am redeschis in 2022 bazinul Carol Davila din Cotroceni.

Pentru bucuria tuturor copiilor dar si a adultilor nerabdatori, incepând de astăzi (17 ianuarie 2022) revenim la programul normal în bazinul de inot al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din sectorul 6 (Eroilor – Cotroceni)

Bazinul de inot din Cotroceni este acum disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal / individual. In locatia din Colentina se reiau cursurile de inot pentru toate grupele de initiere inot, avansati, performanta in natatie, polo si triatlon. Cursantii cu abonament in desfasurare sunt de asemenea asteptati sa reia cursurile de inot in programul stabilit.

Bazin inot sector 6 – Cotroceni

Bazinul de  inot al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila  este deschis in ianuarie 2022 in conditii de maxima siguranta si preventie cu toate abonamentele si programele actualizate. Deasemenea bazinul este incalzit iar apa este filtrata si curatata continuu. Bazinul de inot din Colentina este acoperit si deschis pe toata perioada anului indiferent de vremea de afara.

Bazinul de inot al scolii nr.25 din sectorul 2 este acoperit si disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Agrement

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

Localizarea bazinului de inot:

Adresa bazinului este: Bd-ul Eroii Sanitari nr.8. Bazinul este situat in curtea facultatii de medicina Carol Davila din sectorul 6.

Cum arata bazinul de inot ?

Video bazin Carol Davila:

Articolul despre inot Redeschis in 2022 – Bazinul Carol Davila din Cotroceni apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.