Oferta bazin scoala 25

Oferta iernii pentru bazinul scolii 25

Oferta a expirat! 

Preturile au fost reduse cu 50 de lei in luna ianuarie iar abonamentele de 12 sedinte sunt acum nelimitate:

Abonament cu 8 sedinte Cursuri inot (copii si adulti)

300 lei

250 lei

Abonament Nelimitat Cursuri inot (copii si adulti)

12 sedinte Nelimitat

300 lei

Abonament 8 sedinte Agrement inot

250 lei

200 lei

Abonament Nelimitat Agrement inot

12 sedinte Nelimitat

300 lei

 

Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Cum arata bazinul de inot ?

Bazinul este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot.

De asemenea, cursantii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăposteşte bazinul de înot se regăseşte şi un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcţia fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de  cursanti, împreună cu profesori şi personalul de întreţinere. Temperatura apei este reglată automat între 28 – 32 de grade Celsius.

Cine sunt antrenorii ?

Antrenorii echipei sunt fosti sau actuali sportivi de performanta, atestati in domeniu, absolventi sau studenti ai facultatii de educatie fizica si sport.

Ce locatii va punem la dispozitie ?

Bazinul Carol Davila 

Bazinul Olimpia

Bazinul Scolii 25

Cursuri inot Atack Team