Inscriere Aqua Gym

Inscriere Aqua Gym

Orele de Aqua Gym se desfasoara pe toata durata anului, indiferent de sezon in sectorul 2 sau in sectorul 4. Pentru inscriere sau detalii despre orele de Aqua Gym apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament.

0761 633 663  / 07222 01 666

Aqua Gym in Berceni sector 4:

Bazinul de inot al scolii nr.190 este situat in sectorul 4 pe Strada Vasile Nitu, nr.16 in cartierul Berceni, in imediata apropiere a mall-ului Sun Plaza si a statiei de metrou Piata Sudului. Accesul in curtea bazinului se poate face din strada Secuilor nr.14.

Aqua Gym in Colentina sector 2:

Bazinul de inot al scolii nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr. 25. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Obor.

Inscrie-te la Aqua Gym prin formular indiferent de ora:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Orele de Aqua Gym se desfasoara pe toata durata anului, bazinul de inot din Berceni  si bazinul de inot din Colentina fiind acoperite si functionale indiferent de sezon. In ambele bazine de inot accesul se poate face usor cu toate mijloacele de transport: metrou, autobuz, tramvai.

Articolul despre inot Inscriere Aqua Gym apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.