Cursurile de inot de la Medicina

Cursul de inot ca termen general reprezinta un mod eficient de educatie si organizare a timpului liber. Fiecare parinte este subiectiv si isi indruma copilul catre o activitate pe care o considera potrivita pentru acesta. Este foarte important sa se tina cont de parerea celor mici, acestia trebuie sa aleaga ceea ce le face placere pentru ca mai apoi sa prezinte o reala inclinatie. Alegerea ar trebui facuta dupa o prealabila observatie a aptitudinilor, inclinatiilor, preferintelor si posibilitatile celor mici. Trebuiesc luate in considerare: varsta, sex-ul, deprinderile motrice, calitatile motrice, atitudinile, etc. (Lista poate continua in functie de cursul aflat in discutie.)

Clubul de inot organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Clubul va pune la dispozitie mai multe locatii in care puteti sa invatati sa inotati indiferent de varsta sub asistenta unui antrenor de inot cu studii superioare sau kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Organizam cursurile de inot in bazinele de inot:

  • Bazinul Facultatii Carol Davila
    (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

  • Bazinul de inot al scolii nr. 190
    (Str. Nitu Vasile nr.16)

  • Bazinul de inot al scolii 25
    (Colentina: Strada Ghinea Bratasanu nr.7)

In bazinul Facultatii de Medicina se tin cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici se organizeaza selectii pentru copii de performanta: Polo pe apa si Natatie. Pentru persoanele cu probleme fizice clubul pune la dispozitie kinetoterapeuti cu experienta in domeniu pentru o asistenta  sigura.

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

In cele 3 bazine de inot copii si adultii au posibilitatea de a invata sa inoate dupa preferinte cu un antrenor sau cu o antrenoare in regim de grup, la cele mai mici preturi fie in regim personal la preturi competitive beneficiind de asistenţa sporita. Copii vor avea ocazia sa fie selectionati apoi intr-o grupa de performanta, in natatie sau la polo pe apa. Adultii au posibilitatea de a se pregatii pentru diferite scopuri: Concursuri in ape deschise – Triatlon, Aqua challenge – sau concursuri cu scopuri caritabile: Swimathon.  De asemenea antrenorii nostri au exeperienta necesara sa va indrume si sa va pregateasca pentru testarile neceasare anumitor locuri de munca: steward/stewardesa, salvamar, insctructor sportiv, etc.

Daca sunteti in cautarea altor locatii, aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.