Curs inot copii

De ce sa te inscrii la cursuri inot copii?

Motive pentru care să-ți duci copilul la cursuri de înot

În primul rând, înotul le îmbunătățește copiilor și adulților șansele de supraviețuire în situații de urgență. În al doilea rând, îi ajută să câștige încredere în sine și să-și construiască un stil de viață sănătos. Și, în sfârșit, înotul este un sport pe care oamenii îl pot învăța pe viață. Înotul este un mod distractiv și sănătos de a rămâne activ. Îi ajută pe copii să elibereze energia acumulată și să-și dezvolte abilități sociale.

Dacă ești îngrijorat de siguranța copilului tău, există 3 motive pentru care ar trebui să-ți duci copilul la lecții de înot. Înotul este un sport grozav pentru copii, ajutând la îmbunătățirea sănătății generale, la creșterea rezistenței și la întărirea mușchilor. Copiii care iau lecții la un club de înot pot dezvolta, de asemenea, abilități sociale care sunt esențiale pentru creșterea lor armonioasă.

De ce să-ți dai copilul la cursuri de înot?

 • Amplifică încrederea în sine

Pe lângă beneficiile fizice ale înotului, acesta îl învață pe copilul tău cum să-și gestioneze energia și să-și mențină concentrarea. Înotul este un sport deosebit de revigorant care construiește încrederea în sine și îi învață pe copii să-și gestioneze energia. Înotul este o modalitate excelentă de a construi stima și încrederea în sine, motiv pentru care mulți părinți decid să îndrume copiii spre acest sport. Înotul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a face mișcare, care poate ajuta la scăderea nivelului de stres.

 • Le îmbunătățește abilitățile motorii

Înotul oferă oportunități pentru diverse activități care îmbunătățesc tonusul muscular și o mai bună coordonare. Părinții ar trebui să-și încurajeze copiii să participe la înot pentru a-și îmbunătăți abilitățile motorii, tonusul muscular și o stare de relaxare profundă.

 • Le poate salva viața în caz de înec

Lecțiile de înot sunt, de asemenea, o modalitate sigură de a-ți introduce copilul în apă, prevenind pericolele potențiale, cum ar fi incidentele de înec. În plus, lecțiile de înot oferă copiilor o oportunitate de a-și consolida foarte bine abilitățile și tehnicile de supraviețuire.

Atack Team – club de înot pentru copiii

Dacă ești în căutarea unui club de înot pentru copii, trebuie să știi că Atack Team te așteaptă cu cursuri de înot, în 3 locațiiꓽ Carol Davila, Bazin 25 și Bazin 190. Lecțiile de înot îi învață pe copii să înoate într-un mediu controlat și sigur. De asemenea, acestea ajută la dezvoltarea abilităților motorii și a forței. Iar la Atack Team, copilul tău va avea parte de cele mai cool experiențe de înot!

Avantajele cursurilor de inot pentru copii

Avantajele de a duce copilul la lecții de înot sunt mult mai mari decât ai fi crezut. Nu numai că înotul le creează dragostea pentru apă, dar îi învață abilități cheie pentru viață, cum ar fi răbdarea voința, coordonarea, atenția la detalii, care îi pot ajuta și în alte domenii ale vieții. Înotul este o modalitate excelentă nu doar pentru trup, ci și pentru minte. După o ședință de înot, copiii au parte de o relaxare binemeritată, deoarece înotul detensionează psihicul și nu în ultimul rând, îi învață pe copii cum să fie în siguranță în apă.

Articolul despre inot De ce sa te inscrii la cursuri inot copii? apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

Cursuri inot copii in Bucuresti

Cursuri inot copii in Bucuresti
Cursurile de inot, printre cele mai sănătoase sporturi pentru copii

Înotul este o activitate extrem de recomandată copiilor, întrucât ajută la întărirea mușchilor și a rezistenței. Copiii pot fi chiar învățați să înoate, dacă nu știu încă să facă acest lucru. Înotul ar trebui să fie cât mai plăcut posibil pentru copii. Această activitate fizică se numără printre cele mai benefice sporturi pentru copii. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a rămâne în formă, de a construi mușchi. Înotul nu este doar un sport popular, dar este și o activitate grozavă pe care familiile o pot face împreună. În plus, îi ajută pe copii să-și îmbunătățească abilitățile motorii și să-și perfecționeze echilibrul.

Pentru copii, înotul este o formă excelentă de exercițiu. Ajută la dezvoltarea forței, coordonării și sănătății cardiovasculare. Acest tip de mișcare ajută și la creșterea încrederii în sine, ceea ce este extrem de important pentru copii. Înotul este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru copii de a socializa cu alți copii. Copiii nu ar trebui să se teamă de apă și trebuie să fie încurajați să înoate la o vârstă fragedă, dacă doresc să culeagă beneficiile mai târziu în viață.

Cursuri inot copii in Bucuresti la Atack Team!

În cadrul clubului Atack Team, cursurile de înot se desfăsoară în 3 locații. Carol Davila, Bazin 25 și Bazin 190 sunt sedii în care se poate ajunge rapid, accesul făcându-se facil. Înotatul nu este doar un mod distractiv de a face mișcare, ci și sănătos, deoarece este o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea și forța musculară. Înotul este recomandat atât copiilor, cât și adulților. Pe lângă beneficiile fizice, înotătorii pot experimenta și beneficii sociale, cum ar fi prietenii îmbunătățite și stimă de sine îmbunătățită.

Înotul este o activitate de mare intensitate, care conferă putere atât corpului, cât și minții, datorită numeroaselor provocări mentale care sunt adesea preluate la nivel intelectual sau doar strategic. Acest sport poate fi început la orice vârstă. Potrivit unor studii, înotul s-a dovedit a fi mai benefic decât alergatul, deoarece este o modalitate mai eficientă de a arde calorii.

Cursurile de inot reduc anxietatea si stresul!

Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale înotului este capacitatea sa de a ajuta la tulburările de anxietate la copii. Calmul care vine de la înot, de obicei, îi ajută să se simtă mai bine în multe feluri, cum ar fi reducerea nivelului de stres și oferindu-le timp pentru a se concentra asupra altor lucruri.

Înotul este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru adulți. Acesta reduce stresul, arde caloriile și întărește sistemul cardiovascular. De asemenea, sportul îi ajută pe copii să dezvolte abilități importante de viață, cum ar fi lucrul la proiecte în echipă și depășirea provocărilor.

Nu există limită de vârstă pentru a începe înotul, sunt bebeluși care iau lecții de înot. S-a demonstrat că înotul are multe beneficii, printre care și accesibilitatea de a practica acest sport, costul scăzut al echipamentului, relaxarea pe care o oferă și relațiile sociale care se creează. Pe lângă toate aceste avantaje ale înotului, în timpul practicării acestuia, exercițiile sunt ușor de înțeles de către cei care urmează cursuri de înot. Adu-ți și tu copilul la înot pentru ca acesta să simtă toate lucrurile benefice pe care înotul le oferă!

Articolul despre inot Cursuri inot copii in Bucuresti apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

Oferta verii – cursuri inot copii dimineata

Oferta este valabila!

Mai multe cursuri de inot pentru copii la un pret avantajos.

Puteti beneficia de oferta verii in fiecare zi a saptamanii la unul din bazinele noastre: Bazinul scolii nr.190, Bazinul scolii nr.25 sau Bazinul Carol Davila. Cu aceasta oferta beneficiati de un numar mai mare de sedinte la un pret avantajos.

Abonamente pentru cursurile de inot intensive

Oferta verii in bazinul scolii 190:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.190 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

Oferta verii in bazinul scolii 25:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.25 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 350 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 350 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

Oferta verii in bazinul Carol Davila:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul Carol Davila de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

Cursurile de inot intensive sunt valabile atat pentru copiii care nu stiu sa inoate cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze pentru a fi mai apoi selectati in grupa de performanta. Cursurile de inot intensive reprezinta un avantaj al fiecarui client de a plati mai putin pentru un numar mai mare de sedinte. Cursurile de inot sunt adresate tuturor copiilor incepand de la varsta de 4 ani indiferent de nivel.

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
  Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

  Receptie: 0761633663 Detalii: 0722201666
  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2

  Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila sector 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666 Detalii: 0761633663
  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Telefoane:

  Email:

  0722201666

  0723000050

  0761633663

   

  atackteam@inot-sport.ro

  inot.sport@gmail.com

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:  Cum poate învăţa cel mai repede copilul dumneavoastra să înoate?

  Fiecare copil are nevoie de perioade diferite de timp pentru a învăţa să înoate, dar în medie sunt necesare cam 20 de lecţii de înot. Foarte important este să nu grăbim procesul şi, dacă se impune, să mai plătim câteva ore suplimentare

  Pot părinţii să îşi înveţe singuri copiii să înoate? Nu este deloc recomandat! A învăţa să înoţi este o procedura ce conţine foarte multe procedee de mişcare şi necesită multă disciplină, atenţie şi răbdare. Ele trebuiesc predate de instructori cu experienţă pentru a da rezultate optime.

  Ce alte reguli ar trebui să iau în calcul atunci când duc copilul la înot? – costum de înot adecvat. Nu trebuie să între în bazin cu pantaloni scurţi şi cu tricou deaorece acestea devin foarte grele atunci când se udă – este recomandată şi o căsca de plastic pentru protecţie. Dacă micuţul are părul lung acesta poate obtura ochii, gura şi nasul.

  Pregătirea copiilor: –    nu lăsaţi copilul în bazin la mai puţin de 30 de min după ce a mâncat –    mesele de dinaintea orelor de înot trebuie să fie cât mai uşoare, dar ţineţi totuşi cont că nu trebuie să fie nici flămând –    nu le daţi copiilor sucuri carbogazoase înaintea şedinţelor. Se pot balona şi pot avea un disconfort gastric.

  Articolul despre inot Oferta verii – cursuri inot copii dimineata apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Cursuri inot copii dimineata

  Oferta este valabila!

  Cursurile de inot pentru copii si antrenamentele de dimineață reprezinta unul dintre cele mai bune moduri de a vă menține energia pe tot parcursul zilei. Datorită antrenamentului matinal, corpul și mintea vor îndeplini mai ușor sarcinile zilnice. În timpul exercițiilor, plămânii și inima sunt alimentate cu oxigen și nutrienți, ceea ce îmbunătățește rezistența și performanța organismului. Prin urmare, creșterea energiei reduce oboseala și ameliorează epuizarea.

  De ce este bine sa faceti inot dimineata?

  1. Cresc activitatea în timpul zilei

  2. Îmbunătățesc buna dispoziție

  3. Susțin calitatea somnului

  4. Sporesc atenția

  5. Mențin tensiunea arterială și glicemia sub control

  6. Mai mult spațiu în bazinul de inot

  Este dovedit științific că exercițiile fizice îmbunătățesc buna dispoziție și sunt benefice în combaterea depresiei și a anxietății. După antrenament, organismul elimină endorfinele, care reduc stresul și durerea. Cuvântul ”endorfina” este compus din termeni precum – endogeni, ceea ce înseamnă în interiorul organismului și morfină. În organismul nostru endorfinele au un efect similar ca și categoria de medicamente numită opioide. În medicină, opioidele sunt utilizate pentru că induc senzația de euforie și reduc durerea.

  Endorfinele sunt eliminate din organism indiferent de ora antrenamentului. Exercițiile matinale vă ajută să ajungeți dimineața la muncă mai fericiți și pe parcursul zilei veți avea o mai bună dispoziție. Dacă vă antrenați seara, după care mergeți la culcare, nu vă veți bucura de efectele endorfinelor la fel de mult ca după antrenamentul de dimineață

  Un avantaj al cursurilor de inot de dimineață este că ajută la o mai bună circulație a sângelui și îmbunătățesc fluxul sanguin în creier. Sunt suficiente 30 de minute de antrenament și creierul începe să lucreze mai bine și devine mai rezistent la tulburări. Datorită exercițiilor de dimineață, puteți îmbunătăți memoria, capacitatea de a rezolva o serie de probleme și atenția.

  Acest lucru a fost confirmat de cercetătorii care au testat impactul exercițiilor de dimineață asupra îmbunătățirii abilităților cognitive. La acest studiu au participat 65 de bărbați și femei. Rolul participanților a fost să alerge 30 de minute pe o bandă de alergare și la fiecare jumătate de oră, în timpul zilei, să facă o pauză de 3 minute pentru mers. Combinația acestor activități s-a dovedit a fi cea mai bună modalitate de a îmbunătăți funcțiile executive, cum ar fi:

  • flexibilitatea

  • orientarea în spațiu

  • modul de gândire

  • planificarea

  • puterea de decizie

  Articolul despre inot Cursuri inot copii dimineata apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Oferta verii in bazinul scolii 25

  Oferta verii in bazinul scolii 25:

  Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.25 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

  Cotizatie:

  10 sedinte in 2 saptamani: 350 lei

  8 sedinte in 4 saptamani: 350 lei

  Program:

   – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

   – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

   – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

  Articolul despre inot Oferta verii in bazinul scolii 25 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Oferta verii in bazinul scolii 190

  Oferta verii in bazinul scolii 190:

  Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.190 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

  Cotizatie:

  10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

  8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

  Program:

   – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

   – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

   – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

  Articolul despre inot Oferta verii in bazinul scolii 190 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Oferta verii in bazinul Carol Davila

  Oferta verii in bazinul Carol Davila:

  Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul Carol Davila de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

  Cotizatie:

  10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

  8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

  Program:

   – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

   – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

   – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

  Articolul despre inot Oferta verii in bazinul Carol Davila apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Agrement inot in bazinul Carol Davila din Cotroceni

  Inot de agrement in bazinul Carol Davila din Cotroceni

  Puteti achizitiona contra-cost abonamente de 8 sedinte sau de 12 sedinte pentru inotul de agrement (liber, fara asistenta) in bazinul de inot din sectorul 6:

  Agrement in bazinul Carol Davila din sector 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666 Detalii: 0761633663
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Abonamente pentru agrement inot

  Cu acest abonament puteti inota de placere, fara asistenta unui antrenor. Pentru acest lucru este nevoie sa stiti sa inotati. Abonamentul este valabil atat in bazinul Carol Davila din sectorul 6 cat si in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4.

  Curs

  Cotizatie

  8 sedinte
  8 ore in 28 de zile

  350 lei

  12 sedinte
  12 ore in 28 de zile

  450 lei

  Programul abonamentelor de agrement:
  Luni – Vineri: 20:00 – 23:00; Samabata si Duminica: 9:00 – 13:00

  Unde se afla bazinul de inot

  Agrement inot la bazinul facultatii de Medicina:

  Inoti de placere fara asistenta unui antrenor de inot. Pentru acest abonament trebuie sa stii sa inoti! Poti beneficia de materiale ajutatoare pentru perfectionare, pe care le poti gasi pe marginea bazinului sau le poti cere unui antrenor.

  Adancimea bazinului este de 2 metri iar lungimea este de 25 de metri (bazin semiolimpic). Copiii nu pot beneficia de acest abonament fiind necesara supravegherea unui antrenor. Pe marginea bazinului exista salvamari si antrenori care supravegheaza buna desfasurare a orelor.

  Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  [contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

  Bazinul de inot Carol Davila din sectorul 6 este acoperit si disponibil pentru:

  Cursuri inot copii

  Cursuri inot adulti

  Antrenor personal

  Recuperare fizica

  Agrement

   Performanta inot

  Articolul despre inot Agrement inot in bazinul Carol Davila din Cotroceni apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Agrement inot in bazinul Scolii nr.190 din Berceni

  Inot de agrement in bazinul scolii nr.190 din Berceni

  Puteti achizitiona contra-cost abonamente de 8 sedinte sau de 12 sedinte pentru inotul de agrement (liber, fara asistenta) in bazinul de inot din sectorul 4:

  Agrement inot in bazinul Scolii nr. 190 din sectorul 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Abonamente pentru agrement inot

  Cu acest abonament puteti inota de placere, fara asistenta unui antrenor. Pentru acest lucru este nevoie sa stiti sa inotati. Abonamentul este valabil atat in bazinul Carol Davila din sectorul 6 cat si in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4.

  Curs

  Cotizatie

  8 sedinte
  8 ore in 28 de zile

  350 lei

  12 sedinte
  12 ore in 28 de zile

  450 lei

  Programul abonamentelor de agrement:
  Luni – Vineri: 20:00 – 23:00; Samabata si Duminica: 9:00 – 13:00

  Unde se afla bazinul de inot

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Intrarea in curte se face prin strada Secuilor nr. 14. Acesta este cel mai nou bazin de inot din Romania, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Adresa bazinului 190 din Berceni este:
  Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190. Bazinul de inot se afla aproape de Sos. Berceni si Sos. Oltenitei.

  Cum arata bazinul de la scoala 190?

  Bazinul de inot din sectorul 4 are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire si climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

  Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
  Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
  Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
  Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190

  Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  [contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

  Bazinul de inot al scolii nr.190 din sectorul 4 este acoperit si disponibil pentru:

  Cursuri inot copii

  Cursuri inot adulti

  Antrenor personal

  Aqua Gym

  Agrement

   Performanta inot

  Articolul despre inot Agrement inot in bazinul Scolii nr.190 din Berceni apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Agrement inot

  Inoata de placere pentru un stil de viata sanatos!

  Puteti achizitiona contra-cost abonamente de 8 sedinte sau de 12 sedinte pentru inotul de agrement (liber, fara asistenta) in urmatoarele bazine de inot:

  Abonamentul de agrement se ridica de la receptia bazinului.
  Puteti face o rezervare si puteti cere detalii, telefonic in una din locatiile noastre:

  Bazinul Facultatii Carol Davila
  (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

  0723 0000 50

  Bazinul Scolii nr.190
  (Berceni: Vasile Nitu nr.16)

  0761 633 663

  Abonamente pentru agrement inot

  Cu acest abonament puteti inota de placere, fara asistenta unui antrenor. Pentru acest lucru este nevoie sa stiti sa inotati. Abonamentul este valabil atat in bazinul Carol Davila din sectorul 6 cat si in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4.

  Curs

  Cotizatie

  8 sedinte
  8 ore in 28 de zile

  350 lei

  12 sedinte
  12 ore in 28 de zile

  450 lei

  Programul abonamentelor de agrement:
  Luni – Vineri: 20:00 – 23:00; Samabata si Duminica: 9:00 – 13:00

  Bazinele de inot pentru agrement:

  Pentru orele de agrement va recomandam atat bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila din Cotroceni (sector 6) cat si bazinul de inot din curtea scolii nr.190 din Berceni (sector 4). In ambele locatii se poate ajunge usor cu metroul. Ambele bazine de inot se intind pe o lungime de 25m, avand culoare de 2,5 m, corespunzatoare standardelor FINA. Apa este filtrata si incalzita constant, temperatura acesteia incadrandu-se intre 29 – 34 de grade. Bazinele de inot sunt dotate cu instalatii de ultima generatie pentru recircularea apei si a aerului. Deasemenea exista vestiare separate, cu dulapioare individuale pentru depozitarea lucrurilor in siguranta, banci uscatoare, dusuri, grupuri sanitare, etc.

  Agrement inot in bazinul Scolii nr. 190 din sectorul 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Agrement inot in bazinul Carol Davila din sectorul 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666 Detalii: 0761633663
  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Prin inotul de placere sau agrement inot se intelege o petrecere plăcută a timpului liber atunci cand inotati intr-o piscina sau intr-un bazin acoperit iarna sau vara, un divertisment, amuzament, sau distracția de a te relaxa in apa. Bazinul de inot va sta la dispozitie atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot luni pana duminica, pe tot parcursul saptamanii, chiar si in weekend atat iarna cat si vara.

  Daca stii deja sa inoti si nu ai nevoie de asistenta te asteptam sa inoti de placere intr-un mediu placut alaturi de o echipa tanara care te poate ajuta la nevoie cu sfaturi simple. In plus beneficiezi locatii premium situate central dotate cu toate materialele necesare intr-un mediu placut atat iarna cat si vara indiferent de temperatura de afara.

  De ce inot de agrement ?

  Inotul de agrement este adresat tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot.

  • Inotul de placere, pe langa faptul ca reprezinta o metoda ideala de pastrare a sanatatii, este si un mijloc de agrement si de recreere, iar uneori are un rol esential in remedierea ori profilaxia unor boli generatoare de mari neajunsuri, reprezentand astfel o necesitate a vietii umane.

  • Datorita efectelor sale multiple, inotul s-a dovedit a fi o activitate sociala de mare importanta. Invatatea inotului trebuie privita in primul rand ca pe o necesitate de aparare a vietii in fata pericolului de inec. De aici reiese caracterul sau utilitar deosebit de important.

  • Un obiectiv al agrementului este formarea mentallitatii de practicare a sportului in general si in special a inotului, ca mod de petrecere a timpului liber si mentinere a formei fizice optime, pe parcursul intregii vieti – promovarea inotului ca un stil de viata sanatos.

  Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  [contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

  Va punem la dispozitie mai multe bazine de inot pentru cursurile de inot cu copii in regim de: initiere inot, consolidare, perfectionare si performanta in natatie sau polo pe apa. Deasemenea pentru copiii cu deficiente fizice va punem la dispozitie un antrenor de inot personal sau un kinetoterapeut.

  Daca sunteti in cautarea altor locatii pe paginile urmatoare puteti gasi mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.

  Alte informatii importante:

  Articolul despre inot Agrement inot apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Scroll to Top