Noutati

De ce sa te inscrii la cursuri inot copii?

Motive pentru care să-ți duci copilul la cursuri de înot

În primul rând, înotul le îmbunătățește copiilor și adulților șansele de supraviețuire în situații de urgență. În al doilea rând, îi ajută să câștige încredere în sine și să-și construiască un stil de viață sănătos. Și, în sfârșit, înotul este un sport pe care oamenii îl pot învăța pe viață. Înotul este un mod distractiv și sănătos de a rămâne activ. Îi ajută pe copii să elibereze energia acumulată și să-și dezvolte abilități sociale.

Dacă ești îngrijorat de siguranța copilului tău, există 3 motive pentru care ar trebui să-ți duci copilul la lecții de înot. Înotul este un sport grozav pentru copii, ajutând la îmbunătățirea sănătății generale, la creșterea rezistenței și la întărirea mușchilor. Copiii care iau lecții la un club de înot pot dezvolta, de asemenea, abilități sociale care sunt esențiale pentru creșterea lor armonioasă.

De ce să-ți dai copilul la cursuri de înot?

 • Amplifică încrederea în sine

Pe lângă beneficiile fizice ale înotului, acesta îl învață pe copilul tău cum să-și gestioneze energia și să-și mențină concentrarea. Înotul este un sport deosebit de revigorant care construiește încrederea în sine și îi învață pe copii să-și gestioneze energia. Înotul este o modalitate excelentă de a construi stima și încrederea în sine, motiv pentru care mulți părinți decid să îndrume copiii spre acest sport. Înotul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a face mișcare, care poate ajuta la scăderea nivelului de stres.

 • Le îmbunătățește abilitățile motorii

Înotul oferă oportunități pentru diverse activități care îmbunătățesc tonusul muscular și o mai bună coordonare. Părinții ar trebui să-și încurajeze copiii să participe la înot pentru a-și îmbunătăți abilitățile motorii, tonusul muscular și o stare de relaxare profundă.

 • Le poate salva viața în caz de înec

Lecțiile de înot sunt, de asemenea, o modalitate sigură de a-ți introduce copilul în apă, prevenind pericolele potențiale, cum ar fi incidentele de înec. În plus, lecțiile de înot oferă copiilor o oportunitate de a-și consolida foarte bine abilitățile și tehnicile de supraviețuire.

Atack Team – club de înot pentru copiii

Dacă ești în căutarea unui club de înot pentru copii, trebuie să știi că Atack Team te așteaptă cu cursuri de înot, în 3 locațiiꓽ Carol Davila, Bazin 25 și Bazin 190. Lecțiile de înot îi învață pe copii să înoate într-un mediu controlat și sigur. De asemenea, acestea ajută la dezvoltarea abilităților motorii și a forței. Iar la Atack Team, copilul tău va avea parte de cele mai cool experiențe de înot!

Avantajele cursurilor de inot pentru copii

Avantajele de a duce copilul la lecții de înot sunt mult mai mari decât ai fi crezut. Nu numai că înotul le creează dragostea pentru apă, dar îi învață abilități cheie pentru viață, cum ar fi răbdarea voința, coordonarea, atenția la detalii, care îi pot ajuta și în alte domenii ale vieții. Înotul este o modalitate excelentă nu doar pentru trup, ci și pentru minte. După o ședință de înot, copiii au parte de o relaxare binemeritată, deoarece înotul detensionează psihicul și nu în ultimul rând, îi învață pe copii cum să fie în siguranță în apă.

Articolul despre inot De ce sa te inscrii la cursuri inot copii? apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

Cursuri inot copii in Bucuresti

Cursuri inot copii in Bucuresti
Cursurile de inot, printre cele mai sănătoase sporturi pentru copii

Înotul este o activitate extrem de recomandată copiilor, întrucât ajută la întărirea mușchilor și a rezistenței. Copiii pot fi chiar învățați să înoate, dacă nu știu încă să facă acest lucru. Înotul ar trebui să fie cât mai plăcut posibil pentru copii. Această activitate fizică se numără printre cele mai benefice sporturi pentru copii. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a rămâne în formă, de a construi mușchi. Înotul nu este doar un sport popular, dar este și o activitate grozavă pe care familiile o pot face împreună. În plus, îi ajută pe copii să-și îmbunătățească abilitățile motorii și să-și perfecționeze echilibrul.

Pentru copii, înotul este o formă excelentă de exercițiu. Ajută la dezvoltarea forței, coordonării și sănătății cardiovasculare. Acest tip de mișcare ajută și la creșterea încrederii în sine, ceea ce este extrem de important pentru copii. Înotul este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru copii de a socializa cu alți copii. Copiii nu ar trebui să se teamă de apă și trebuie să fie încurajați să înoate la o vârstă fragedă, dacă doresc să culeagă beneficiile mai târziu în viață.

Cursuri inot copii in Bucuresti la Atack Team!

În cadrul clubului Atack Team, cursurile de înot se desfăsoară în 3 locații. Carol Davila, Bazin 25 și Bazin 190 sunt sedii în care se poate ajunge rapid, accesul făcându-se facil. Înotatul nu este doar un mod distractiv de a face mișcare, ci și sănătos, deoarece este o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea și forța musculară. Înotul este recomandat atât copiilor, cât și adulților. Pe lângă beneficiile fizice, înotătorii pot experimenta și beneficii sociale, cum ar fi prietenii îmbunătățite și stimă de sine îmbunătățită.

Înotul este o activitate de mare intensitate, care conferă putere atât corpului, cât și minții, datorită numeroaselor provocări mentale care sunt adesea preluate la nivel intelectual sau doar strategic. Acest sport poate fi început la orice vârstă. Potrivit unor studii, înotul s-a dovedit a fi mai benefic decât alergatul, deoarece este o modalitate mai eficientă de a arde calorii.

Cursurile de inot reduc anxietatea si stresul!

Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale înotului este capacitatea sa de a ajuta la tulburările de anxietate la copii. Calmul care vine de la înot, de obicei, îi ajută să se simtă mai bine în multe feluri, cum ar fi reducerea nivelului de stres și oferindu-le timp pentru a se concentra asupra altor lucruri.

Înotul este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru adulți. Acesta reduce stresul, arde caloriile și întărește sistemul cardiovascular. De asemenea, sportul îi ajută pe copii să dezvolte abilități importante de viață, cum ar fi lucrul la proiecte în echipă și depășirea provocărilor.

Nu există limită de vârstă pentru a începe înotul, sunt bebeluși care iau lecții de înot. S-a demonstrat că înotul are multe beneficii, printre care și accesibilitatea de a practica acest sport, costul scăzut al echipamentului, relaxarea pe care o oferă și relațiile sociale care se creează. Pe lângă toate aceste avantaje ale înotului, în timpul practicării acestuia, exercițiile sunt ușor de înțeles de către cei care urmează cursuri de înot. Adu-ți și tu copilul la înot pentru ca acesta să simtă toate lucrurile benefice pe care înotul le oferă!

Articolul despre inot Cursuri inot copii in Bucuresti apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

Oferta verii – cursuri inot copii dimineata

Oferta este valabila!

Mai multe cursuri de inot pentru copii la un pret avantajos.

Puteti beneficia de oferta verii in fiecare zi a saptamanii la unul din bazinele noastre: Bazinul scolii nr.190, Bazinul scolii nr.25 sau Bazinul Carol Davila. Cu aceasta oferta beneficiati de un numar mai mare de sedinte la un pret avantajos.

Abonamente pentru cursurile de inot intensive

Oferta verii in bazinul scolii 190:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.190 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

Oferta verii in bazinul scolii 25:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.25 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 350 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 350 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

Oferta verii in bazinul Carol Davila:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul Carol Davila de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

Cursurile de inot intensive sunt valabile atat pentru copiii care nu stiu sa inoate cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze pentru a fi mai apoi selectati in grupa de performanta. Cursurile de inot intensive reprezinta un avantaj al fiecarui client de a plati mai putin pentru un numar mai mare de sedinte. Cursurile de inot sunt adresate tuturor copiilor incepand de la varsta de 4 ani indiferent de nivel.

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
  Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

  Receptie: 0761633663 Detalii: 0722201666
  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2

  Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila sector 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666 Detalii: 0761633663
  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Telefoane:

  Email:

  0722201666

  0723000050

  0761633663

   

  atackteam@inot-sport.ro

  inot.sport@gmail.com

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:  Cum poate învăţa cel mai repede copilul dumneavoastra să înoate?

  Fiecare copil are nevoie de perioade diferite de timp pentru a învăţa să înoate, dar în medie sunt necesare cam 20 de lecţii de înot. Foarte important este să nu grăbim procesul şi, dacă se impune, să mai plătim câteva ore suplimentare

  Pot părinţii să îşi înveţe singuri copiii să înoate? Nu este deloc recomandat! A învăţa să înoţi este o procedura ce conţine foarte multe procedee de mişcare şi necesită multă disciplină, atenţie şi răbdare. Ele trebuiesc predate de instructori cu experienţă pentru a da rezultate optime.

  Ce alte reguli ar trebui să iau în calcul atunci când duc copilul la înot? – costum de înot adecvat. Nu trebuie să între în bazin cu pantaloni scurţi şi cu tricou deaorece acestea devin foarte grele atunci când se udă – este recomandată şi o căsca de plastic pentru protecţie. Dacă micuţul are părul lung acesta poate obtura ochii, gura şi nasul.

  Pregătirea copiilor: –    nu lăsaţi copilul în bazin la mai puţin de 30 de min după ce a mâncat –    mesele de dinaintea orelor de înot trebuie să fie cât mai uşoare, dar ţineţi totuşi cont că nu trebuie să fie nici flămând –    nu le daţi copiilor sucuri carbogazoase înaintea şedinţelor. Se pot balona şi pot avea un disconfort gastric.

  Articolul despre inot Oferta verii – cursuri inot copii dimineata apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Cursuri inot copii dimineata

  Oferta este valabila!

  Cursurile de inot pentru copii si antrenamentele de dimineață reprezinta unul dintre cele mai bune moduri de a vă menține energia pe tot parcursul zilei. Datorită antrenamentului matinal, corpul și mintea vor îndeplini mai ușor sarcinile zilnice. În timpul exercițiilor, plămânii și inima sunt alimentate cu oxigen și nutrienți, ceea ce îmbunătățește rezistența și performanța organismului. Prin urmare, creșterea energiei reduce oboseala și ameliorează epuizarea.

  De ce este bine sa faceti inot dimineata?

  1. Cresc activitatea în timpul zilei

  2. Îmbunătățesc buna dispoziție

  3. Susțin calitatea somnului

  4. Sporesc atenția

  5. Mențin tensiunea arterială și glicemia sub control

  6. Mai mult spațiu în bazinul de inot

  Este dovedit științific că exercițiile fizice îmbunătățesc buna dispoziție și sunt benefice în combaterea depresiei și a anxietății. După antrenament, organismul elimină endorfinele, care reduc stresul și durerea. Cuvântul ”endorfina” este compus din termeni precum – endogeni, ceea ce înseamnă în interiorul organismului și morfină. În organismul nostru endorfinele au un efect similar ca și categoria de medicamente numită opioide. În medicină, opioidele sunt utilizate pentru că induc senzația de euforie și reduc durerea.

  Endorfinele sunt eliminate din organism indiferent de ora antrenamentului. Exercițiile matinale vă ajută să ajungeți dimineața la muncă mai fericiți și pe parcursul zilei veți avea o mai bună dispoziție. Dacă vă antrenați seara, după care mergeți la culcare, nu vă veți bucura de efectele endorfinelor la fel de mult ca după antrenamentul de dimineață

  Un avantaj al cursurilor de inot de dimineață este că ajută la o mai bună circulație a sângelui și îmbunătățesc fluxul sanguin în creier. Sunt suficiente 30 de minute de antrenament și creierul începe să lucreze mai bine și devine mai rezistent la tulburări. Datorită exercițiilor de dimineață, puteți îmbunătăți memoria, capacitatea de a rezolva o serie de probleme și atenția.

  Acest lucru a fost confirmat de cercetătorii care au testat impactul exercițiilor de dimineață asupra îmbunătățirii abilităților cognitive. La acest studiu au participat 65 de bărbați și femei. Rolul participanților a fost să alerge 30 de minute pe o bandă de alergare și la fiecare jumătate de oră, în timpul zilei, să facă o pauză de 3 minute pentru mers. Combinația acestor activități s-a dovedit a fi cea mai bună modalitate de a îmbunătăți funcțiile executive, cum ar fi:

  • flexibilitatea

  • orientarea în spațiu

  • modul de gândire

  • planificarea

  • puterea de decizie

  Articolul despre inot Cursuri inot copii dimineata apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Cursuri inot copii in 2022

  Cursuri inot copii in 2022

  Va punem la dispozitie 3 bazine de inot pentru cursurile de inot cu copiii:

  • bazinul de inot al Scolii nr.25 din sectorul 2

  • bazinul de inot al Scolii nr.190 din sectorul 4

  • bazinul de inot Carol Davila din secotrol 6

  Cei care au ales să își îndrume copiii către acest sport foarte benefic stării noastre de sănătate, precum și pentru adulții care doresc să practice acest sport pentru relaxare și menținerea condiției fizice sau pentru adolescenții care doresc să facă performanță, pot programa o întâlnire chiar în acest moment cu un antrenor de inot al echipei noastre. Inscrierea se poate face din pagina de contact, atat telefonic cat si prin formularul de contact care va ofera posibilitatea de a scrie un mesaj indiferent de ora.

  Avantajele pe care le aveti la cursurile de inot pentru copii in 2022.

  In 2022 vom functiona ca si pana acum in conditii de siguranga respectand toate normele impuse de autoritati, cu capacitate redusa, fara spectatori. Acest lucru poate constitui un avantaj, bazinele de inot fiind mai libere in aceasta perioada iar lectiile de inot fiind desfasurate in cele mai bune conditii. Cel mai important avantaj de care se poate bucura orice părinte interesat de cursuri inot copii organizate in mod profesional, este posibilitatea de a invata toti copiii sa inoate în unul din cele mai moderne și noi bazine din capitala țării. Nu trebuie să vă faceți griji dacă locuiți într-un cartier mai îndepărtat din capitală. Bazinele de inot sunt aproape de statia de metrou si sunt accesibile din toate zonele cu toate mijloacele de transport. In plus locatiile noastre se afla in 3 sectoare diferite fiind situate central.

  In prezent ne desfasuram activitatea in cele mai moderne bazine de inot din Bucuresti pentru a putea pune la dispozitia clientilor cele mai bune conditii din punct de vedere al sigurantei, curateniei si calitatii mediului.

  Cursuri inot copii la Scoala 190 in sector 4

   Strada Nițu Vasile Nr. 16 (in Berceni, Piata Sudului)

  Cursuri inot copii la Carol Davila in sector 6

   B-dul Eroii Sanitari nr.8 (in Cotroceni)

  Cursuri inot copii la Scoala 25 in sector 2

   Strada Ghinea Brătăşanu 7 (in Colentina)

  Care sunt preturile cursurilor de inot pentru copii:

  Abonamente pentru cursuri inot copii la nivel de grup.

  Incepand cu varsta de 4 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista grupe de incepatori, semi-avansati, avansati, si performanta. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva formata din 5 – 10 copii la un antrenor.

  Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

  Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

  Curs

  Cotizatie

  8 sedinte
  8 ore in 4 saptamani

  400 lei

  12 sedinte
  12 ore in 4 saptamani

  500 lei

   

  Oferta verii in bazinul scolii 190:

  Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.190 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

  Cotizatie:

  10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

  8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

  Program:

   – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

   – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

   – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

   

  Abonament pentru cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 25.

  Bazinul se afla in sectorul 2. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

  Curs

  Cotizatie

  8 sedinte
  8 ore in 4 saptamani

  350 lei

  12 sedinte
  12 ore in 4 saptamani

  450 lei

   

  Oferta verii in bazinul scolii 25:

  Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.25 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

  Cotizatie:

  10 sedinte in 2 saptamani: 350 lei

  8 sedinte in 4 saptamani: 350 lei

  Program:

   – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

   – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

   – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

   

  Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin Carol Davila

  Bazinul se afla in sectorul 6. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul Carol Davila din sectorul 6 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

  Curs

  Cotizatie

  8 sedinte
  8 ore in 4 saptamani

  400 lei

  12 sedinte
  12 ore in 4 saptamani

  500 lei

  Oferta verii in bazinul Carol Davila:

  Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul Carol Davila de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

  Cotizatie:

  10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

  8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

  Program:

   – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

   – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

   – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

  Abonament pentru cursurile de performanta inot: natatie sau polo pe apa

  Incepand cu varsta de 5 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista mai multe grupe de performanta in fiecare locatie bazate pe nivelul copiilor, antrenorul ales si tipul antrenamentului (polo/natatie). Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva, atat la orele de antrenament cat si la competitii.

  Curs

  Cotizatie

  Performanta
  -polo sau natatie-

   500 lei

   

  Cursuri inot cu antrenor personal:

  Abonamente cu antrenor personal la bazinul Scolii 190:

  Abonamentele sunt valabile atat pentru copii cat si pentru adulti in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4. Pentru acest tip de abonament va rugam sa faceti o programare folosind pagina de contact.

  Curs

  Cotizatie

  4 sedinte
  Personal: (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  450 lei

  8  sedinte
  Personal (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  650 lei

  12 sedinte
  Personal (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  850 lei

  4 sedinte
  individual (1:1)
  o persoana la antrenor

  650 lei

  8 sedinte
  individual (1:1)
  o persoana la antrenor

  850 lei

  12 sedinte
  individual (1:1)
  o persoana la antrenor

  1050 lei

  Abonamente cu antrenor personal la bazinul Carol Davila:

  Cotizatia este valabila atat pentru copii cat si pentru adulti in bazinul Carol Davila din sectorul 6. Pentru acest tip de abonament va rugam sa faceti o programare folosind pagina de contact.

  Curs

  Cotizatie

  4 sedinte
  Personal: (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  450 lei

  8  sedinte
  Personal (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  650 lei

  12 sedinte
  Personal (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  850 lei

  4 sedinte
  individual (1:1)
  o persoana la antrenor

  650 lei

  8 sedinte
  individual (1:1)
  o persoana la antrenor

  850 lei

  12 sedinte
  individual (1:1)
  o persoana la antrenor

  1050 lei

  Abonamente cu antrenor personal la bazinul Scolii nr.25:

  Cotizatiile sunt valabile atat pentru copii cat si pentru adulti in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2. Pentru acest tip de abonament va rugam sa faceti o programare folosind pagina de contact.

  Curs

  Cotizatie

  4 sedinte
  Personal: (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  400 lei

  8  sedinte
  Personal (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  600 lei

  12 sedinte
  Personal (3:1)
  3 persoane la un antrenor

  800 lei

  8 sedinte
  individual (1:1)
  o singura persoana la antrenor

  800 lei

  12 sedinte
  individual (1:1)
  o singura persoana la antrenor

  1000 lei

  Care este programul cursurilor de inot pentru copii:

  Programul cursurilor de inot pentru copii

  Program cursuri inot copii in bazinul Scolii nr.25 din sectorul 2:

  In timpul saptamanii (zilnic):

  – intre orele 16:00 – 20:00

  In Weekend (Sambata)

  – intre orele: 10:00 – 12:00

  Program cursuri inot copii in bazinul Carol Davila din sectorul 6:

  In timpul saptamanii (zilnic):

  – intre orele 16:00 – 21:00

  In Weekend (Sambata & Duminica)

  – intre orele: 10:00 – 12:00

  Program cursuri inot copii in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4:

  In timpul saptamanii (zilnic):

  – intre orele 16:00 – 20:00

  In Weekend (Sambata)

  – intre orele: 10:00 – 12:00

   

  Cum va puteti inscrie la cursurile de inot pentru copii:

  🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

  Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:   Nume si prenume*

   Adresa de email*

   Telefonul*

   La ce bazin doriti sa va inscrieti*

   Tipul abonamentului* pentru

   Alte informatii necesare ?

    

   Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
    Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

   Receptie: 0761633663
   Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
   Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

   Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

   Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
   Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

   Receptie: 0761633663 Detalii: 0722201666
   Bazinul scolii Gimnaziale 25
   Bazin inot Scoala 25 – sector 2

   Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

   Bazin inot Carol Davila sector 6
   B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

   Inscriere: 0722201666 Detalii: 0761633663
   Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
   Bazin inot Carol Davila – sector 6

   Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

   Telefoane:

   Email:

   0722201666

   0723000050

   0761633663

    

   atackteam@inot-sport.ro

   inot.sport@gmail.com

      Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

   Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

   Bazin inot
   Sector 6

   Bazin inot
   Sector 4

   Bazin inot
   Sector 2

   Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

   Fii la curent cu ultimele noutati!
   Aboneaza-te la newsletter:   Articolul despre inot Cursuri inot copii in 2022 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Redeschis in 2022 – Bazinul Carol Davila din Cotroceni

   Am redeschis in 2022 bazinul Carol Davila din Cotroceni.

   Pentru bucuria tuturor copiilor dar si a adultilor nerabdatori, incepând de astăzi (17 ianuarie 2022) revenim la programul normal în bazinul de inot al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din sectorul 6 (Eroilor – Cotroceni)

   Bazinul de inot din Cotroceni este acum disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal / individual. In locatia din Colentina se reiau cursurile de inot pentru toate grupele de initiere inot, avansati, performanta in natatie, polo si triatlon. Cursantii cu abonament in desfasurare sunt de asemenea asteptati sa reia cursurile de inot in programul stabilit.

   Bazin inot sector 6 – Cotroceni

   Bazinul de  inot al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila  este deschis in ianuarie 2022 in conditii de maxima siguranta si preventie cu toate abonamentele si programele actualizate. Deasemenea bazinul este incalzit iar apa este filtrata si curatata continuu. Bazinul de inot din Colentina este acoperit si deschis pe toata perioada anului indiferent de vremea de afara.

   Bazinul de inot al scolii nr.25 din sectorul 2 este acoperit si disponibil pentru:

   Cursuri inot copii

   Cursuri inot adulti

   Antrenor personal

   Agrement

   Recuperare fizica

    Polo si Natatie

   Localizarea bazinului de inot:

   Adresa bazinului este: Bd-ul Eroii Sanitari nr.8. Bazinul este situat in curtea facultatii de medicina Carol Davila din sectorul 6.

   Cum arata bazinul de inot ?

   Video bazin Carol Davila:

   Articolul despre inot Redeschis in 2022 – Bazinul Carol Davila din Cotroceni apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Redeschis in 2022 – Bazinul scolii nr.25 din Colentina

   Am redeschis in 2022 bazinul scolii nr.25 din Colentina.

   Pentru bucuria tuturor copiilor dar si a adultilor nerabdatori, incepând de astăzi (3 ianuarie 2022) revenim la programul normal în bazinul de inot al școlii nr. 25 din sectorul 2 (Piata Obor – Colentina)

   Bazinul de inot din Colentina este acum disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal / individual. In locatia din Colentina se reiau cursurile de inot pentru toate grupele de initiere inot, avansati, performanta in natatie, polo si triatlon. Cursantii cu abonament in desfasurare sunt de asemenea asteptati sa reia cursurile de inot in programul stabilit.

   Reincep cursurile de inot la scoala 25

   Bazinul de  inot al Scolii nr.25  este deschis in ianuarie 2022 in conditii de maxima siguranta si preventie cu toate abonamentele si programele actualizate. Deasemenea bazinul este incalzit iar apa este filtrata si curatata continuu. Bazinul de inot din Colentina este acoperit si deschis pe toata perioada anului indiferent de vremea de afara.

   Bazinul de inot al scolii nr.25 din sectorul 2 este acoperit si disponibil pentru:

   Cursuri inot copii

   Cursuri inot adulti

   Antrenor personal

   Aqua gym

   Recuperare fizica

    Polo si Natatie

   Localizarea bazinului de inot:

   Adresa bazinului este: Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod aflata in spatele Scolii nr.25.

   Cum arata bazinul de inot ?

   Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. De asemenea, cursantii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăposteşte bazinul de înot se regăseşte şi un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcţia fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de  cursanti, împreună cu profesori şi personalul de întreţinere. Temperatura apei este reglată automat între 28 – 32 de grade Celsius.


   Articolul despre inot Redeschis in 2022 – Bazinul scolii nr.25 din Colentina apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Redeschis in 2022 – Bazinul scolii nr.190 din Berceni

   Am redeschis in 2022 bazinul scolii nr.190 din Berceni.

   Pentru bucuria tuturor copiilor dar si adultilor nerabdatori, incepând de astăzi (3 ianuarie 2022) revenim la programul normal în bazinul de inot al școlii nr. 190 din sectorul 4 (Piata Sudului – Berceni)

   Bazinul de inot din Berceni este acum disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal / individual. In locatia din Berceni se reiau orele pentru toate grupele de initiere inot, avansati, performanta in natatie, polo si triatlon. Cursantii cu abonament in desfasurare sunt de asemenea asteptati sa reia cursurile de inot in programul stabilit.

   Continuam abonamentele de inot in bazinul din Berceni

   Bazinul de  inot al Scolii nr.190  este deschis in ianuarie 2022 in conditii de maxima siguranta si preventie cu toate abonamentele si programele actualizate. Deasemenea bazinul este incalzit iar apa este filtrata si curatata continuu. Bazinul de inot din Berceni este acoperit si deschis pe toata perioada anului indiferent de vremea de afara.

   Bazinul de inot al scolii nr.190 din sectorul 4 este acoperit si disponibil pentru:

   Cursuri inot copii

   Cursuri inot adulti

   Antrenor personal

   Agrement

   Recuperare fizica

    Polo si Natatie

   Unde se afla bazinul din sectorul 4?

   Adresa bazinului este: Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190.

   Cum arata bazinul de la scoala 190?

   Bazinul de inot din Berceni are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire si climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

   Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
   Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
   Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
   Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190

   Cum se desfasoara cursurile de inot in bazinul din Berceni?

   Cursurile de inot din bazinul scolii 190 din Berceni se desfasoara atat pentru copii incepand de la varsta de 3 ani cat si pentru adulti, pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui participant. Orele de inot sunt supravegheate cu atentie atat de antrenori aflati pe uscat cat si de instructori de inot atestati in domeniu aflati in apa, pentru a va putea explica si domnstra de fiecare data cand situatia o impune.
    

   Articolul despre inot Redeschis in 2022 – Bazinul scolii nr.190 din Berceni apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Bazinele de inot sunt deschise in 2022

   Începând de astăzi (3 ianuarie 2022) revenim la programul normal în Bazinul școlii nr. 25 din sectorul 2 (Piata Obor – Colentina) si Bazinul de inot al școlii nr. 190 din sectorul 4 (Piata Sudului – Berceni)

   Bazinele de inot din sectorul 2 si sectorul 4 sunt acum disponibile cursurilor de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal / individual. In bazinul scolii nr.25 se reiau si orele de Aqua Gym, si performanta in natatie si polo pe apa, iar in bazinul scolii nr.190 se reiau orele pentru toate grupele de initiere inot, avansati, performanta in natatie, polo, triatlon. Cursantii cu abonament in desfasurare sunt de asemenea asteptati sa reia orele de inot in programul stabilit.

   Cursuri inot adulti in Bucuresti

   Bazinele de inot  sunt deschise in 2022 in conditii de siguranta si preventie cu toate abonamentele si programele actualizate. Deasemenea locatiile afisate sunt incalzite iar apa este filtrata si curatata continuu. Bazinele de inot sunt acoperite si deschise pe toata perioada anului indiferent de vremea de afara.

   Afla mai multe detalii despre bazinul de inot din Berceni.
   Afla mai multe detalii despre bazinul de inot din Colentina.

   Adresa bazinelor de inot deschise pe 3 ianuarie 2022.

   • Str. Nițu Vasile Nr. 16 – Bazinul școlii 190

   • Str. Ghinea Brătășanu nr.7 – Bazinul școlii 25

   Articolul despre inot Bazinele de inot sunt deschise in 2022 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Alaturi de copii, in orice zi!

   Sa fii alaturi de copii, alaturi de echipa de performanta, impreuna cu prietenii poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri de Craciun.

   Oriunde ati merge in aceasta perioada, va veti dori sa va bucurati de cele mai frumoase zile din an intr-un loc cat mai frumos. Noi am ales sa incheiem anul in bazinul scolii nr.25, unde antrenamentele fac parte din amintirile noastre, iar copiii vin cu placere in fiecare zi a anului, nu doar de sarbatori.

   Am impodobit bradul si am impartit cadouri:

   Craciun Fericit!

    

   Articolul despre inot Alaturi de copii, in orice zi! apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Scroll to Top