cursuri inot copii

De ce sa te inscrii la cursuri inot copii?

Motive pentru care să-ți duci copilul la cursuri de înot

În primul rând, înotul le îmbunătățește copiilor și adulților șansele de supraviețuire în situații de urgență. În al doilea rând, îi ajută să câștige încredere în sine și să-și construiască un stil de viață sănătos. Și, în sfârșit, înotul este un sport pe care oamenii îl pot învăța pe viață. Înotul este un mod distractiv și sănătos de a rămâne activ. Îi ajută pe copii să elibereze energia acumulată și să-și dezvolte abilități sociale.

Dacă ești îngrijorat de siguranța copilului tău, există 3 motive pentru care ar trebui să-ți duci copilul la lecții de înot. Înotul este un sport grozav pentru copii, ajutând la îmbunătățirea sănătății generale, la creșterea rezistenței și la întărirea mușchilor. Copiii care iau lecții la un club de înot pot dezvolta, de asemenea, abilități sociale care sunt esențiale pentru creșterea lor armonioasă.

De ce să-ți dai copilul la cursuri de înot?

 • Amplifică încrederea în sine

Pe lângă beneficiile fizice ale înotului, acesta îl învață pe copilul tău cum să-și gestioneze energia și să-și mențină concentrarea. Înotul este un sport deosebit de revigorant care construiește încrederea în sine și îi învață pe copii să-și gestioneze energia. Înotul este o modalitate excelentă de a construi stima și încrederea în sine, motiv pentru care mulți părinți decid să îndrume copiii spre acest sport. Înotul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a face mișcare, care poate ajuta la scăderea nivelului de stres.

 • Le îmbunătățește abilitățile motorii

Înotul oferă oportunități pentru diverse activități care îmbunătățesc tonusul muscular și o mai bună coordonare. Părinții ar trebui să-și încurajeze copiii să participe la înot pentru a-și îmbunătăți abilitățile motorii, tonusul muscular și o stare de relaxare profundă.

 • Le poate salva viața în caz de înec

Lecțiile de înot sunt, de asemenea, o modalitate sigură de a-ți introduce copilul în apă, prevenind pericolele potențiale, cum ar fi incidentele de înec. În plus, lecțiile de înot oferă copiilor o oportunitate de a-și consolida foarte bine abilitățile și tehnicile de supraviețuire.

Atack Team – club de înot pentru copiii

Dacă ești în căutarea unui club de înot pentru copii, trebuie să știi că Atack Team te așteaptă cu cursuri de înot, în 3 locațiiꓽ Carol Davila, Bazin 25 și Bazin 190. Lecțiile de înot îi învață pe copii să înoate într-un mediu controlat și sigur. De asemenea, acestea ajută la dezvoltarea abilităților motorii și a forței. Iar la Atack Team, copilul tău va avea parte de cele mai cool experiențe de înot!

Avantajele cursurilor de inot pentru copii

Avantajele de a duce copilul la lecții de înot sunt mult mai mari decât ai fi crezut. Nu numai că înotul le creează dragostea pentru apă, dar îi învață abilități cheie pentru viață, cum ar fi răbdarea voința, coordonarea, atenția la detalii, care îi pot ajuta și în alte domenii ale vieții. Înotul este o modalitate excelentă nu doar pentru trup, ci și pentru minte. După o ședință de înot, copiii au parte de o relaxare binemeritată, deoarece înotul detensionează psihicul și nu în ultimul rând, îi învață pe copii cum să fie în siguranță în apă.

Articolul despre inot De ce sa te inscrii la cursuri inot copii? apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

Cursuri inot copii in Bucuresti

Cursuri inot copii in Bucuresti
Cursurile de inot, printre cele mai sănătoase sporturi pentru copii

Înotul este o activitate extrem de recomandată copiilor, întrucât ajută la întărirea mușchilor și a rezistenței. Copiii pot fi chiar învățați să înoate, dacă nu știu încă să facă acest lucru. Înotul ar trebui să fie cât mai plăcut posibil pentru copii. Această activitate fizică se numără printre cele mai benefice sporturi pentru copii. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a rămâne în formă, de a construi mușchi. Înotul nu este doar un sport popular, dar este și o activitate grozavă pe care familiile o pot face împreună. În plus, îi ajută pe copii să-și îmbunătățească abilitățile motorii și să-și perfecționeze echilibrul.

Pentru copii, înotul este o formă excelentă de exercițiu. Ajută la dezvoltarea forței, coordonării și sănătății cardiovasculare. Acest tip de mișcare ajută și la creșterea încrederii în sine, ceea ce este extrem de important pentru copii. Înotul este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru copii de a socializa cu alți copii. Copiii nu ar trebui să se teamă de apă și trebuie să fie încurajați să înoate la o vârstă fragedă, dacă doresc să culeagă beneficiile mai târziu în viață.

Cursuri inot copii in Bucuresti la Atack Team!

În cadrul clubului Atack Team, cursurile de înot se desfăsoară în 3 locații. Carol Davila, Bazin 25 și Bazin 190 sunt sedii în care se poate ajunge rapid, accesul făcându-se facil. Înotatul nu este doar un mod distractiv de a face mișcare, ci și sănătos, deoarece este o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea și forța musculară. Înotul este recomandat atât copiilor, cât și adulților. Pe lângă beneficiile fizice, înotătorii pot experimenta și beneficii sociale, cum ar fi prietenii îmbunătățite și stimă de sine îmbunătățită.

Înotul este o activitate de mare intensitate, care conferă putere atât corpului, cât și minții, datorită numeroaselor provocări mentale care sunt adesea preluate la nivel intelectual sau doar strategic. Acest sport poate fi început la orice vârstă. Potrivit unor studii, înotul s-a dovedit a fi mai benefic decât alergatul, deoarece este o modalitate mai eficientă de a arde calorii.

Cursurile de inot reduc anxietatea si stresul!

Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale înotului este capacitatea sa de a ajuta la tulburările de anxietate la copii. Calmul care vine de la înot, de obicei, îi ajută să se simtă mai bine în multe feluri, cum ar fi reducerea nivelului de stres și oferindu-le timp pentru a se concentra asupra altor lucruri.

Înotul este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru adulți. Acesta reduce stresul, arde caloriile și întărește sistemul cardiovascular. De asemenea, sportul îi ajută pe copii să dezvolte abilități importante de viață, cum ar fi lucrul la proiecte în echipă și depășirea provocărilor.

Nu există limită de vârstă pentru a începe înotul, sunt bebeluși care iau lecții de înot. S-a demonstrat că înotul are multe beneficii, printre care și accesibilitatea de a practica acest sport, costul scăzut al echipamentului, relaxarea pe care o oferă și relațiile sociale care se creează. Pe lângă toate aceste avantaje ale înotului, în timpul practicării acestuia, exercițiile sunt ușor de înțeles de către cei care urmează cursuri de înot. Adu-ți și tu copilul la înot pentru ca acesta să simtă toate lucrurile benefice pe care înotul le oferă!

Articolul despre inot Cursuri inot copii in Bucuresti apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

Cursuri inot copii in 2022

Cursuri inot copii in 2022

Va punem la dispozitie 3 bazine de inot pentru cursurile de inot cu copiii:

 • bazinul de inot al Scolii nr.25 din sectorul 2

 • bazinul de inot al Scolii nr.190 din sectorul 4

 • bazinul de inot Carol Davila din secotrol 6

Cei care au ales să își îndrume copiii către acest sport foarte benefic stării noastre de sănătate, precum și pentru adulții care doresc să practice acest sport pentru relaxare și menținerea condiției fizice sau pentru adolescenții care doresc să facă performanță, pot programa o întâlnire chiar în acest moment cu un antrenor de inot al echipei noastre. Inscrierea se poate face din pagina de contact, atat telefonic cat si prin formularul de contact care va ofera posibilitatea de a scrie un mesaj indiferent de ora.

Avantajele pe care le aveti la cursurile de inot pentru copii in 2022.

In 2022 vom functiona ca si pana acum in conditii de siguranga respectand toate normele impuse de autoritati, cu capacitate redusa, fara spectatori. Acest lucru poate constitui un avantaj, bazinele de inot fiind mai libere in aceasta perioada iar lectiile de inot fiind desfasurate in cele mai bune conditii. Cel mai important avantaj de care se poate bucura orice părinte interesat de cursuri inot copii organizate in mod profesional, este posibilitatea de a invata toti copiii sa inoate în unul din cele mai moderne și noi bazine din capitala țării. Nu trebuie să vă faceți griji dacă locuiți într-un cartier mai îndepărtat din capitală. Bazinele de inot sunt aproape de statia de metrou si sunt accesibile din toate zonele cu toate mijloacele de transport. In plus locatiile noastre se afla in 3 sectoare diferite fiind situate central.

In prezent ne desfasuram activitatea in cele mai moderne bazine de inot din Bucuresti pentru a putea pune la dispozitia clientilor cele mai bune conditii din punct de vedere al sigurantei, curateniei si calitatii mediului.

Cursuri inot copii la Scoala 190 in sector 4

 Strada Nițu Vasile Nr. 16 (in Berceni, Piata Sudului)

Cursuri inot copii la Carol Davila in sector 6

 B-dul Eroii Sanitari nr.8 (in Cotroceni)

Cursuri inot copii la Scoala 25 in sector 2

 Strada Ghinea Brătăşanu 7 (in Colentina)

Care sunt preturile cursurilor de inot pentru copii:

Abonamente pentru cursuri inot copii la nivel de grup.

Incepand cu varsta de 4 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista grupe de incepatori, semi-avansati, avansati, si performanta. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva formata din 5 – 10 copii la un antrenor.

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

400 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

500 lei

 

Oferta verii in bazinul scolii 190:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.190 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

 

Abonament pentru cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 25.

Bazinul se afla in sectorul 2. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

350 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

450 lei

 

Oferta verii in bazinul scolii 25:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.25 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 350 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 350 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

 

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin Carol Davila

Bazinul se afla in sectorul 6. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul Carol Davila din sectorul 6 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

400 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

500 lei

Oferta verii in bazinul Carol Davila:

Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul Carol Davila de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

Cotizatie:

10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

Program:

 – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

 – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

 – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

Abonament pentru cursurile de performanta inot: natatie sau polo pe apa

Incepand cu varsta de 5 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista mai multe grupe de performanta in fiecare locatie bazate pe nivelul copiilor, antrenorul ales si tipul antrenamentului (polo/natatie). Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva, atat la orele de antrenament cat si la competitii.

Curs

Cotizatie

Performanta
-polo sau natatie-

 500 lei

 

Cursuri inot cu antrenor personal:

Abonamente cu antrenor personal la bazinul Scolii 190:

Abonamentele sunt valabile atat pentru copii cat si pentru adulti in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4. Pentru acest tip de abonament va rugam sa faceti o programare folosind pagina de contact.

Curs

Cotizatie

4 sedinte
Personal: (3:1)
3 persoane la un antrenor

450 lei

8  sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

650 lei

12 sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

850 lei

4 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

650 lei

8 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

850 lei

12 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

1050 lei

Abonamente cu antrenor personal la bazinul Carol Davila:

Cotizatia este valabila atat pentru copii cat si pentru adulti in bazinul Carol Davila din sectorul 6. Pentru acest tip de abonament va rugam sa faceti o programare folosind pagina de contact.

Curs

Cotizatie

4 sedinte
Personal: (3:1)
3 persoane la un antrenor

450 lei

8  sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

650 lei

12 sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

850 lei

4 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

650 lei

8 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

850 lei

12 sedinte
individual (1:1)
o persoana la antrenor

1050 lei

Abonamente cu antrenor personal la bazinul Scolii nr.25:

Cotizatiile sunt valabile atat pentru copii cat si pentru adulti in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2. Pentru acest tip de abonament va rugam sa faceti o programare folosind pagina de contact.

Curs

Cotizatie

4 sedinte
Personal: (3:1)
3 persoane la un antrenor

400 lei

8  sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

600 lei

12 sedinte
Personal (3:1)
3 persoane la un antrenor

800 lei

8 sedinte
individual (1:1)
o singura persoana la antrenor

800 lei

12 sedinte
individual (1:1)
o singura persoana la antrenor

1000 lei

Care este programul cursurilor de inot pentru copii:

Programul cursurilor de inot pentru copii

Program cursuri inot copii in bazinul Scolii nr.25 din sectorul 2:

In timpul saptamanii (zilnic):

– intre orele 16:00 – 20:00

In Weekend (Sambata)

– intre orele: 10:00 – 12:00

Program cursuri inot copii in bazinul Carol Davila din sectorul 6:

In timpul saptamanii (zilnic):

– intre orele 16:00 – 21:00

In Weekend (Sambata & Duminica)

– intre orele: 10:00 – 12:00

Program cursuri inot copii in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4:

In timpul saptamanii (zilnic):

– intre orele 16:00 – 20:00

In Weekend (Sambata)

– intre orele: 10:00 – 12:00

 

Cum va puteti inscrie la cursurile de inot pentru copii:

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
  Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

  Receptie: 0761633663 Detalii: 0722201666
  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2

  Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila sector 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666 Detalii: 0761633663
  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Telefoane:

  Email:

  0722201666

  0723000050

  0761633663

   

  atackteam@inot-sport.ro

  inot.sport@gmail.com

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:  Articolul despre inot Cursuri inot copii in 2022 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

  Cursuri inot copii Berceni

  Cursuri inot copii Berceni sector 4

  Cursurile de inot pentru copii din Berceni sunt organizate in bazinul scolii nr.190, aflat pe strada Nitu Vasile nr.16 in sectorul 4. Intrarea in bazinul de inot se poate face si prin strada Secuilor nr.14 din cartierul Berceni, aflate in apropierea statiei de metrou Piata Sudului.

  Ce cursuri de inot pentru copii sunt oferite in Berceni ?

  In bazinul scolii nr.190 din Berceni sunt organizate cursuri de inot pentru copii in regim de initiere, perfectionare si performanta inot in natatie si traitlon.

  1. Cursuri initiere inot copii Berceni

  Cursurile de initiere inot se desfasoara atat la nivel de grup cat si in regim personal pentru copiii cu varsta de peste 3 ani. Cursurile de initiere sunt desfasurate in general pe culoarele de margine. La cursurile de inot pentru copii din bazinul scolii nr.190 antrenorii intra in apa cu copiii asistandu-i la toate exercitiile necesare. Aripioarele, colacele, baghetele, si alte materiale plutitoare sunt oferite de catre club. Copiii trebuie sa se prezinte la cursuri cu costumul de baie / slip, casca, ochelari, papuci si prosop.

  2. Cursuri perfectionare inot copii Berceni

  Cursurile de perfectionare inot se desfasoara atat la nivel de grup cat si in regim personal pentru copiii cu varsta de peste 5 ani. Cursurile de inot pentru copiii aflati la nivelul de perfectionare sunt desfasurate in general pe culoarele de mijloc ale bazinului. La orele de inot pentru perfectionare din Berceni antrenorii asista copiii atat din apa in anumite ore pentru a exemplifica miscarile cat si de pe uscat pentru a observa mai usor greselile. Plutele si alte materiale pentru perfectionare sunt oferite de catre club. Copiii trebuie sa se prezinte la cursuri cu costumul de baie / slip, casca, ochelari, papuci si prosop.

  2. Cursurile performanta inot copii Berceni

  Cursurile de performanta inot se desfasoara doar la nivel de grup pentru copiii cu varsta de peste 5 ani. Grupele de varsta difera foarte mult in functie de sectia aleasa: natatie / triatlon. Cursurile de inot pentru copiii aflati la nivelul de performanta sunt desfasurate in general pe culoarele de mijloc ale bazinului. La orele de performanta din Berceni antrenorii asista copiii in general de pe uscat pentru a observa mai usor greselile. Plutele si majoritatea materialelor generale pentru orele de performanta sunt oferite de catre club. Exista si antrenamente individuale in care se pot solicita echipamente personale cum ar fi labele care se achizitioneaza pe masuri. Copiii trebuie sa se prezinte la cursurile de perfectionare cu costumul de baie / slip, casca, ochelari, papuci si prosop. Orele de performanta sunt realizate pentru grupele de natatie si triatlon in bazinul de inot din Berceni.

  Cum te inscrii la cursurile de inot pentru copii din Berceni?

  Inscriere bazin inot Scoala 190

  🟢 BAZINUL DE INOT ESTE DESCHIS

  Bazinul de inot este acoperit si functional indiferent de sezon:

  Bazinul Scolii nr. 190 (Berceni)
  – in sector 4 pe
  Str. Vasile Nitu nr.16 –

  Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament.

  Receptie: 0761 633 663

  Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:   Nume si prenume*

   Adresa de email*

   Telefonul*

   La ce bazin doriti sa va inscrieti*

   Tipul abonamentului* pentru

   Alte informatii necesare ?

   Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in Berceni sector 4. Bazinul este in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

   Fii la curent cu ultimele noutati!
   Aboneaza-te la newsletter:   Bazinul de inot din Berceni este acoperit si functional indiferent de sezon. Accesul se face usor cu toate mijloacele de transport: Metrou Piata Sudului M2,  Tramvaiul 1, Autobuze: 313, 381.

   Bazin inot Berceni

   Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
   Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

   Articolul despre inot Cursuri inot copii Berceni apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Cursuri de inot Berceni sector 4

   Cursuri de inot Berceni, sector 4

   Unde vă puteți relaxa într-o zi foarte rece în București?

   Zilele reci si friguroase din București uneori sunt insuportabile! Chiar dacă temperaturile sunt scazute, avem nevoie de câteva refugii calduroase si plăcute pentru relaxare!

   Pentru persoanele pasionate de sporturi acvatice, o sugestie poate fi bazinul de înot profesionist din sectorul 4, lipsit de aglomerație cu toate dotările necesare. Pentru persoanele care au copii care încă nu au învățat să înoate, tot aici există antrenori profesioniști care îi pot învăța multe lucruri utile și interesante despre acest sport.   Bazine de inot foarte moderne de înot în București

   Există locații excelente în București pentru înot și pentru gimnastică acvatică. Echipa Atack Team este o firmă profesionistă care organizează de aproximativ 10 ani cursuri de înot pentru copii și adulți în bazinele cele mai moderne din București. Prețurile sunt la fel ca acum 10 ani, există și posibilitatea de a opta pentru abonamente lunare cu mai multe ședințe lunare!

   Cel mai nou contract încheiat de către această firmă, despre care puteți citi lucruri foarte interesante pe site-ulinot-sport.ro, vă oferă posibilitatea de a înota în scop de agrement sau sub formă de cursuri pentru începători sau profesioniști în bazinul de înot al Școlii nr. 190, situat în cartierul Berceni.

   Care sunt abonamentele pentru cursurile de inot din Berceni?

   Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

   Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

   Curs

   Cotizatie

   8 sedinte
   8 ore in 4 saptamani

   400 lei

   12 sedinte
   12 ore in 4 saptamani

   500 lei

    

   Oferta verii in bazinul scolii 190:

   Pe timpul verii copiii beneficiaza in bazinul scolii nr.190 de 10 sedinte de inot la pret de 8, atunci cand aleg programul de dimineata. Cursurile de inot dimineata se organizeaza intensiv (zilnic).

   Cotizatie:

   10 sedinte in 2 saptamani: 400 lei

   8 sedinte in 4 saptamani: 400 lei

   Program:

    – De luni pana vineri: 10:00 – 12:00; 16:00 – 20:00.

    – Sambata si duminica: 10:00 – 12:00

    – sedinta de inot dureaza ~ 55 de minute.

    

   Abonament cursuri inot adulti (nivel de grup) – bazin scoala 190

   Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru adulti la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

   Curs

   Cotizatie

   8 sedinte
   8 ore in 4 saptamani

   400 lei

   12 sedinte
   12 ore in 4 saptamani

   500 lei

   ➢ Afla toate abonamentele cursurilor de inot din Berceni 

   Mai multe informatii despre bazinul de inot din sectorul 4:

   În incinta bazinului de inot din Berceni aveți posibilitatea de a participa la cursuri de înot organizate pentru copii sau adulți, cursuri pentru sportivii profesioniști, ședințe de recuperare kinetoterapeutică pentru persoanele care au probleme de sănătate, cursuri de Aqua Gym, etc.

   Compania vă oferă posibilitatea de a lucra în mod direct inclusiv cu antrenori personali. Majoritatea antrenorilor cu care această companie colaborează sunt foști sportivi de performanță care sunt foarte bine pregătiți în ceea ce fac zi de zi!

   La aceste cursuri pot participa atat copii Școlii nr. 190 cât și orice altă persoană interesată din orice zonă a Bucureștiului.

   Este vorba despre un bazin dotat cu un sistem performant de filtrare, recirculare și tratare a apei și cu un sistem de încălzire și climatizare bazat pe două centrale de tratare a aerului. Datorită acestor dotări, apa este continuu încălzită, tratată și cu un PH corespunzător. Este inutil să precizăm faptul că aici normele de gienă sunt respectate cu strictețe mai ales în contextul actualei pandemii!

   Bazin inot Berceni sector 4
   Bazin inot Berceni sector 4

   Alte locații la fel de moderne pentru înot în București

   Bazinul Școlii nr. 25 și bazinul de înot al Facultății de Medicină sunt alte două locuri foarte plăcute și sigure pentru înot. Ca și în cazul bazinului de înot al Școlii nr. 190 din cartierul Berceni, și în celelalte bazine de înot se organizează periodic cursuri de înot pentru adulți și copii, ore de înot pentru agrement, ședințe de kinetoterapie pentru persoanele cu probleme de sănătate precum și ședințe de gimnastică Aqua Gym moderne.

   Oferta de servicii este foarte avantajoasă. Aveți posibilitatea de a încheia abonamente de mai multe tipuri. Orele de gimnastică și anumite ore de înot se organizează și seara după ora 20.00! Este foarte plăcut!

   Este o sugestie pentru relaxare, pentru revigorare și recuperare a puterilor proprii în perioade de stres și foarte aglomerate la servici. Mai ales pentru cei care nu pot să evadeze din București nici măcar în weekend-uri!

   Articolul despre inot Cursuri de inot Berceni sector 4 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Cursuri inot copii in sectorul 4

   Cursuri inot copii in sectorul 4 – bazinul scolii 190 din Berceni

   Copiii care invata in sectorul 4 si doresc să se inscrie la cursurile de inot gratuite sunt așteptați în clădirea de pe strada Nițu Vasile nr. 16, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-15.00, iar sâmbăta și duminica, în intervalul orar 08.00-10.00. Înscrierile se fac doar prin intermediul școlii, iar listele vor ajunge la bazin, pentru programare, prin intermediul Direcției de Învățământ. Copiii si adultii care doresc sa se programeze in afara programului gratuit, se pot inscrie contra-cost direct la receptia bazinului de inot.

   Cursurile de inot sunt gratuite in fiecare dimineata, iar copiii din Sectorul 4 care vor trece pragul bazinului construit în curtea Școlii 190 vor fi supravegheați atent de antrenori specializati, care îi vor iniția în tainele înotului.

   Afla programul cursurilor de inot GRATUITE

   Oricine dorește să practice acest sport în afara programului gratuit se poate programa intre orele 16:00 – 22:00 de luni pana vineri, contra-cost, direct la sediul bazinului de înot. Pentru siguranța tuturor, în fiecare zi între orele 15.00 și 16.00 se face dezinfecție prin nebulizare.

   Mai mult despre cursurile de inot din Berceni

   În incinta bazinului de inot din Berceni aveți posibilitatea de a participa la cursuri de înot organizate pentru copii sau adulți, cursuri de performanta pentru sportivii profesioniști, ședințe de recuperare kinetoterapeutică pentru persoanele care au probleme de sănătate, cursuri de Aqua Gym, etc.


   Articolul despre inot Cursuri inot copii in sectorul 4 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.

   Cum te ajuta cursurile de inot sa te dezvolti

   Afla detalii despre Cum te ajuta cursurile de inot sa te dezvolti accesand Cursuri inot.

   Inotul poate fi distractiv, stimulativ si relaxant nu numai pentru un copil, ci si pentru parinti. Stiati ca, potrivit mai multor studii, aceasta activitate aduce o multime de beneficii cognitive si fizice? In acest articol va explicam de ce ar trebui sa nu pierdeti timpul si sa va inscrieti copilul la cursuri de inot acum.

   Pentru a intelege ca este un sport complet, trebuie doar sa va ganditi ca, chiar si numai pentru a ramane pe linia de plutire, toti muschii principali ai corpului lucreaza: de la brate la picioare, inclusiv abdomenul si spatele. Inotatorii isi exerseaza toti muschii impreuna, intr-un mod natural.

   Ce muschi dezvolta inotul?

   • Inotul este o activitate buna care implica intregul corp.

   • Mentine ritmul cardiac ridicat, dar protejeaza impotriva ranilor accidentale ale articulatiilor

   • Ajuta la mentinerea sanatatii inimii si a plamanilor

   • Ofera un antrenament complet al corpului, deoarece aproape toti muschii sunt folositi in timpul inotului

   • Intareste oasele, ajuta postura si ajuta la prevenirea scoliozei

   Imbunatateste digestia

   In general, miscarea si activitatea fizica au un efect pozitiv asupra digestiei, dar trebuie practicate intotdeauna in mod inteligent. Activitatea fizica favorizeaza o mai buna golire gastrica si regularizeaza productia de acid, reducand riscul de arsuri la stomac si aciditate in stomac. De asemenea, favorizeaza motilitatea intestinala, regularizand activitatea intestinelor si ajutand la combaterea constipatiei.

   Activitatile sportive, cu exceptia mersului pe jos, nu trebuie facute imediat dupa mese. Atat digestia, cat si efortul fizic necesita, de fapt, o cantitate mare de sange, care este deviat de la stomac la muschi, incetinind digestia. Rezultatul acestui proces este ca va veti chinui sa digerati. Prin urmare, este intotdeauna o idee buna sa asteptati pana cand ati facut digestia inainte de a va arunca in ea, pentru a evita o mare durere de stomac.

   Stimularea increderii

   Copiii pot fi stresati atunci cand se confrunta cu experiente noi si poate fi inspaimantator pentru ei sa se desprinda de margine si sa se arunce in gol pentru a ajunge pe partea cealalta a piscinei. De aceea, lectie dupa lectie, copiii capata incredere in ei insisi si in abilitatile lor. Aceasta incredere in sine poate deveni foarte utila atunci cand sunt la scoala si le este teama sa nu pice un test. In general, increderea in sine duce la o relatie mai buna cu ceilalti, precum si la o mai mare independenta.

   Reduce stresul si anxietatea

   Fie ca este vorba de sentimentul relaxant de a pluti fara efort, prezenta in apa are un efect calmant asupra majoritatii oamenilor. Totusi, acesta nu este singurul motiv pentru care se spune ca inotul este o activitate care calmeaza anxietatea. Atunci cand oamenii sunt activi, tind sa fie mai fericiti si mai sanatosi. Acest lucru se datoreaza faptului ca exercitiile fizice elibereaza endorfine, substantele chimice naturale ale creierului care ne fac sa ne simtim bine, si reduc cortizolul, hormonul stresului. Inotul face ca sangele sa circule, iar acest lucru umple corpul de fericire in mod natural. Datorita cresterii numarului de endorfine din creier, inotul ii ajuta pe copii sa se elibereze eficient de stres. In plus, atunci cand copiii au un hobby care le aduce bucurie, este probabil ca ei sa fie mai fericiti si in afara piscinei.

   The post Cum te ajuta cursurile de inot sa te dezvolti appeared first on Cursuri inot copii si adulti.

   Post-ul Cum te ajuta cursurile de inot sa te dezvolti apare prima dată în Cursuri inot.

   Cum sa previi accidentele la cursurile de inot?

   Afla detalii despre Cum sa previi accidentele la cursurile de inot? accesand Cursuri inot.

   Daca inoti prea repede, vei obosi la fel de repede. Stiai ca primii 100 de metri din inotul tau pe distante lungi sunt cruciali pentru a te pregati pentru o cursa buna? De fapt, iti poti da peste cap cursa in primii 100 de metri mergand prea repede. De ce se intampla asta si care sunt sfaturile si trucurile pentru un curs de inot ? Mergi la cursuri inot si vei invata cum sa inoti mai sigur pe distante lungi.

   Incepe mai usor

   Nu vei castiga face nimic daca tragi excesiv in primii 100 de metri. Cu toate acestea, vedem atat de multi sportivi care incearca sa faca asta. Sfatul nostru? Incepe inotul cu frana de mana trasa. Inoata mai incet decat crezi ca ar trebui, aceasta este cheia. Este o abilitate foarte greu de dezvoltat pentru ca esti plin de energie la inceput si te simti bine, asa ca de ce sa nu profiti de asta? Pentru ca nu ai rezerve nelimitate de energie si cu cat mergi mai repede, cu atat creezi mai multa rezistenta. Aceasta rezistenta iti distruge tehnica prin scurtarea miscarilor.

   Deci, nu este nimic in neregula in a te simti bine, dar pastreaza lucrurile rapide pentru sfarsitul cursei atunci cand chiar ai nevoie de viteza. Incepand cu un efort bine ritmat inseamna ca tehnica va ramane perfecta mai mult timp si viteza medie va fi aceeasi.

   Da mai putin din picioare

   Miscarea picioarelor foloseste destul de mult oxigen, deoarece muschii picioarelor sunt mai mari, dar contribuie doar putin la viteza generala. Cu toate acestea, miscarea picioarelor este necesara pentru iti mentine picioarele ridicate, rezistenta scazuta si miscarile echilibrate. Asadar, invata sa incepi cursa inotand primii 100 de metri cu un efort minim al picioarelor.

   Respira eficient

   Faptul ca ne simtim bine inseamna, de asemenea, ca avem tendinta de a respira mai putin atunci cand incepem. Fara o oxigenare optima nu vei putea inota mult. Prejudiciul este facut de la inceput. Asadar, incepe cu respiratii corecte si fii implicat pana la final. Pentru a inota o cursa pe o distanta mare, pur si simplu ai nevoie de mult oxigen. Alergatorul mediu respira in medie de 60 de ori pe minut. Daca inoti, respirand bilateral (o respiratie la fiecare trei miscari), respiri in medie de 20 de ori pe minut. Poti observa diferenta? Orice restrictii suplimentare de respiratie, cum ar fi inotul cu patru miscari la o respiratie, cere mult mai mult de la sistemul tau de energie aerob decat corpul poate suporta. Rezultatul este ca celulele tale nu pot scapa de acid suficient de repede si vei obosi mai repede. Muschii tai se vor acidifica.

   Sfatul nostru ar fi sa respiri o data la doua lovituri, de preferinta schimband partile regulat. Acest lucru iti ofera cea mai buna sansa de a mentine constant nivelul de hidrogen din corpul tau. De asemenea, te va ajuta sa te simtiti relaxat si sa te bucuri de antrenamente.

   Nota secundara: acidul lactic pe care il produce corpul tau este util. Ajuta la producerea energiei pentru sistemul aerob. Asadar, spre deosebire de ceea ce am ajuns sa credem, ca niciun acid nu este bun, vrem ca acidul sa fie produs, dar numai in cantitatea potrivita pe care corpul o poate suporta. Si aici, din nou, ritmul este cheia.

   The post Cum sa previi accidentele la cursurile de inot? appeared first on Cursuri inot copii si adulti.

   Post-ul Cum sa previi accidentele la cursurile de inot? apare prima dată în Cursuri inot.

   Cursuri inot copii: beneficii si varste

   Afla detalii despre Cursuri inot copii: beneficii si varste accesand Cursuri inot.

   Sportul este o activitate benefica pentru tineri si batrani. Unul dintre primele sporturi de care un copil se poate bucura si de care poate beneficia este inotul. Copiii sunt adesea atrasi de piscina, pentru ei piscina este un loc de distractie si poate ajuta la dezvoltarea lor psihofizica si la coordonarea neuromotorie. De aceea, ar trebui sa mearga periodic la un bazin de inot pentru a face miscare.

   La ce varsta se poate inscrie un copil la un curs de inot?

   Inotul este un sport foarte timpuriu. Copiii se pot familiariza extrem de usor cu apa inca de la varsta de 3 luni prin asa-numitele cursuri de acvatica, care se desfasoara, desigur, intr-o piscina de mica adancime si cu sprijinul unui parinte sau al unui membru al familiei, este recomandat sa ne dam copii la cursuri de inot pentru ca inotul are foarte multe beneficii. Exercitiile efectuate in timpul acestor cursuri contribuie la dezvoltarea mobilitatii si a coordonarii miscarilor. Acest tip de curs dezvolta legatura dintre copil si parinti. Adevaratele cursuri de inot sunt concepute pentru copii incepand cu varsta de 4 ani, deoarece numeroase studii au aratat ca inainte de aceasta varsta copiii nu sunt capabili sa fie autonomi in apa si sa dezvolte abilitatile necesare pentru a putea inota singuri. Aceasta varsta este potrivita pentru a le oferi copiilor primele lectii de inot, pentru ca acestia sa nu se teama de apa si sa invete primele miscari, deoarece nu este posibil ca acesti copii mici sa participe la cursuri competitive reale. Totul trebuie sa fie perceput ca un joc si un moment de libertate pentru copil.

   La varsta de 6 ani, daca copiii au ajuns la varsta la care sunt suficient de independenti pentru a se misca liber in apa, este posibil sa se perfectioneze tehnicile de inot cu ajutorul cursurilor concepute in acest scop. Instructorul va evalua varsta potrivita pentru ca copilul sa treaca la un antrenament mai „serios”, evaluand copilul din fata sa. Pe de alta parte, inceperea inotului la o varsta mai „inaintata” ar putea fi problematica atat pentru dezvoltarea organismului, cat si pentru faptul ca apa ar putea speria copilul care se apropie pentru prima data de acest sport.

   Beneficiile inotului

   Acest sport permite corpului si mintii celor care il practica sa beneficieze de o multitudine de efecte pozitive. Este o activitate care relaxeaza muschii si relaxeaza corpul. Pentru copiii care se apuca de inot si cresc cu lectii regulate de inot, se asigura o dezvoltare fizica si scheletala corecta, deoarece inotul este un sport „complet”, deoarece sunt implicati multi muschi. Inotatorii isi dezvolta un corp puternic si un spate drept, doua caracteristici care nu trebuie subestimate. De asemenea, inotul ajuta la eliminarea excesului de calorii si, deoarece copiii mananca adesea mai mult decat are nevoie corpul lor, acest lucru poate accelera pierderea in greutate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca sporturile acvatice reduc riscul de boli cronice si, cu o practica regulata, imbunatatesc chiar sanatatea cardiovasculara si scad tensiunea arteriala. Beneficiile acestui sport se aplica, desigur si in mod normal, chiar si adultilor.

   The post Cursuri inot copii: beneficii si varste appeared first on Cursuri inot copii si adulti.

   Post-ul Cursuri inot copii: beneficii si varste apare prima dată în Cursuri inot.

   De ce sunt bune cursurile de inot dimineata?

   Afla detalii despre De ce sunt bune cursurile de inot dimineata? accesand Cursuri inot.

   Cum preferi sa inoti? Dimineata sau seara? Am intrebat in jur de 100 de inotatori care este preferinta lor. Vom descrie rezultatele cu cateva informatii pro si contra. Exista un moment prefect pentru a inota? Sa aflam, cand este mai bine sa mergi la un bazin de inot pentru exercitii si antrenamente.

   Rezultatul a fost impartit aproape 50/50 intre cei care prefera inotul de dimineata fata de cei care prefera seara si unii care, de asemenea, nu au o preferinta. De ce exista o diferenta si care este rationamentul?

   Inotul dimineata

   Inotatorii de dimineata, ca si cei de seara, au motivele lor pentru care prefera sa inoate dimineata. Majoritatea o vad ca pe o modalitate excelenta de a-si incepe ziua. Ei au mentionat ca inceperea zilei cu o baie le ofera multa energie.

   Inotatorii de dimineata adora faptul ca isi fac exercitiile pentru toata ziua, daca acesta este exercitiul lor zilnic. Pot iesi devreme si pot inota bine inainte de munca, simtindu-se bine ca au facut exercitiul inainte de inceperea celorlalte formalitati ale zilei. Le place faptul ca, sa se trezeasca devreme pentru a inota, inseamna ca pierd traficul din orele de varf si se apuca de lucru inainte de restul oamenilor.

   Multi inotatori de dimineata raporteaza ca simt fericiti dupa ce inoata, iar aceasta fericire continua in restul zilei. In plus, inotul dimineata s-a dovedit ca arde mai multe grasimi, deoarece creste metabolismul si astfel vei continua sa arzi calorii dupa ce iesi din piscina.

   Nivelurile de testosteron sunt mai ridicate dimineata, ceea ce este util pentru antrenamentele de intensitate ridicata si s-ar putea sa te simti mai puternic, desi poate dura mai mult sa te incalzesti in timpul antrenamentului.

   A ajunge la piscina dimineata devreme are si unele aspecte negative. In primul rand, lipsa motivatiei de a te da jos din pat devreme, daca nu esti o persoana care se trezeste dimineata in mod normal.

   A obtine cantitatea potrivita de somn pentru a sustine o zi intreaga de activitate dupa o sesiune de inot de dimineata inseamna sa te culci devreme. Este important sa dormi suficient. Opt ore de somn  te vor face sa te simti puternic si pregatit pentru o lectie de inot. Acest lucru poate fi dificil de realizat cu viata atat de complicata pe care o avem cu totii.

   Unii inotatori au mentionat ca sunt lipsiti de energie si se simt slabiti dimineata si, prin urmare, nu vor sa inoate imediat ce se trezesc. Un smoothie sau un baton energetic sanatos poate juca un rol important pentru a iti pune in functiune organismul.

   Ce spun cei care inoata seara

   Inotatorii care prefera sa mearga la bazin seara au si motivele lor pentru a inota mai tarziu in cursul zilei. Majoritatea inotatorilor care merg seara la bazin  vad inotul ca pe o modalitate de a se relaxa dintr-o zi aglomerata si spun ca inotul este o ameliorare a stresului si ii face fericiti.

   Un alt motiv este ca unii inotatori simt ca e mai motivant seara, datorita faptului ca pot merge la culcare imediat dupa inot pentru a se relaxa si a se recupera. Cu toate acestea, pentru a te bucura de un somn mai bun si de o odihna eficienta, este important sa nu faci sesiuni intense de inot inainte de culcare.

   The post De ce sunt bune cursurile de inot dimineata? appeared first on Cursuri inot copii si adulti.

   Post-ul De ce sunt bune cursurile de inot dimineata? apare prima dată în Cursuri inot.

   Scroll to Top