Curs inot adulti

Curs inot adulti

Clubul de inot organizeaza cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Clubul va pune la dispozitie mai multe locatii in care puteti sa invatati sa inotati indiferent de varsta sub asistenta unui antrenor de inot cu studii superioare sau kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

 

Organizam cursurile de inot pentru adulti in bazinele de inot:

  • Bazinul Facultatii Carol Davila
    (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

  • Bazinul de inot al scolii nr. 190
    (Str. Nitu Vasile nr.16)

  • Bazinul de inot al scolii 25
    (Colentina: Strada Ghinea Bratasanu nr.7)

Cursurile din bazinul facultatii de medicina Carol Davila
(bd-ul Eroii Sanitari nr.8 – Cotroceni sector 6 Bucuresti)

In bazinul Facultatii de Medicina se tin cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup sau in regim personal. Pentru persoanele cu probleme fizice clubul pune la dispozitie kinetoterapeuti cu experienta in domeniu pentru o asistenta sigura.

 

Cursurile din bazinul de inot al Școlii 25.
Bazinul de inot al Școlii 25 se afla in langa scoala 25, cu o lungime de 25 m 6 culoare, si o adancime variabila de la 1.20 la 1.80 m iar temperatura apei in bazin fiind de ~32 grade C. Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

 

In ambele bazine de inot copii si adultii au posibilitatea de a invata sa inoate dupa preferinte cu un antrenor sau cu o antrenoare in regim de grup, la cele mai mici preturi fie in regim personal la preturi competitive beneficiind de asistenţa sporita. Copii vor avea ocazia sa fie selectionati apoi intr-o grupa de performanta, in natatie sau la polo pe apa. Adultii au posibilitatea de a se pregatii pentru diferite scopuri: Concursuri in ape deschise – Triatlon, Aqua challenge – sau concursuri cu scopuri caritabile: Swimathon. De asemenea antrenorii nostri au exeperienta necesara sa va indrume si sa va pregateasca pentru testarile neceasare anumitor locuri de munca: steward/stewardesa, salvamar, insctructor sportiv, etc.

Daca sunteti in cautarea altor locatii, aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.