Curs de perfectionare inot

Curs de perfectionare inot

Calea către perfectionare in inot nu este doar aceea de a pune mai multa energie la dispoziţie prin formare, ci creşterea eficienţei energetice, a miscarilor si a fortei psihice. Aceasta din urma impreuna cu forta de munca impinge spre limitele maxime rezistenta respiratorie, cardiovasculara si musculara deschizand drumul spre succes.

Perfectionare inot la Medicina

Cursurile de perfectionare inot la Medicina sunt organizate atat pentru copii cat si pentru adulti pe culoare diferite tinandu-se cont de nivelul fiecarui copil/adult. Astfel cei care vor invata repede sa stea la suprafata vor fi avansati pe un culoar unde cursantii sunt de acelasi nivel.

Curs de inot la Medicina
Curs de perfectionare inot la Medicina
Detalii inot: Perfectionare: Personal Trainer:
contact-Gabi-Pitigoi contact-Silviu-Petrescu

Localizarea bazinului din sectorul 6:

Curs de perfectionare inot la Olimpia

Cursurile de perfectionare inot din bazinul Olimpia sunt organizate de antrenori experimentati, fosti sau actuali sportivi de performanta cu studii superioare. Orele de inot asigura dezvoltarea multilaterala din punct de vedere psihic si fizic a copilului, prin importante procese de coordonare motrica si de dezvoltare a musculaturii. Practicarea inotului de la o varsta frageda imbunatateste inclusiv activitatea aparatului respirator si fortifica muschiului cardiac. Multi parinti si-ar dori sa-si ajute copiii sa invinga teama de apa si si-ar dori sa gaseasca un loc in care siguranta copilului, chiar  in varsta de 1-2 ani sa fie garantata. Toti copiii dispun de resursele necesare pentru a invinge teama de apa, daca este adoptata atitudinea potrivita, suficient timp si suficienta rabdare, pana cand cei mici isi doresc sa incerce, prind curaj si capata incredere.

Bazinul Olimpia - Inacului
Curs de perfectionare inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Olimpia este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura constanta pentru organizarea cursurilor de inot pentru ori ce varsta.

Rezervare abonament inot

Pentru inscriere apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament:

Detalii:
Inscriere:
contact-Silviu-Petrescu

Curs de perfectionare inot la Steaua

Curs de perfectionare inot la Steaua sunt organizate in bazinul olimpic de natatie si polo  Steaua. Acesta este situat in incinta bazei sportive din Ghencea. Aici se afla bazinul de inot pentru competiţie si bazinul de antrenament. Deasemenea parintii copiilor inscrisi la cursurile de inot pot asista la cursuri din tribună. Aceasta are o capacitate de 400 de locuri.

Curs de inot la Steaua
Curs de perfectionare inot la Steaua

Perfectionare inot in bazinul Steaua:

In bazinul clubului Steaua organizam cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile de inot sunt organizate in mare parte de fosti poloisti ai clubului Steaua. Copiii inscrisi la cursurile de initiere sau perfectionare inot au posibilitatea sa fie selectati apoi in grupele de polo si natatie ale clubului de inot. Preturile abonamentelor de inot incep de la 300 de lei pentru 8 sedinte de inot si cresc in functie de asistenta dorita (antrenor personal / nivel de grup).

 

Programul cursurilor de perfectionare inot:

  • Pentru copii in timpul saptamanii (zilnic) intre orele 17:00 – 20:00

    (programul poate fi extins pentru cursurile de inot in cazul achizitionarii unui abonament cu antrenor personal)

Rezervare abonament:

Pentru inscriere la cursurile de inot in incinta bazinului Steaua apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul:

Inot pentru copii:
contact-Gabi-Pitigoi
Inot pentru adulti:contact-Silviu-Petrescu

Localizarea bazinului de inot:

Bazinul de inot Steaua  este situat in incinta clubului Armatei Steaua Bucuresti, pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 București.