Curs de initiere inot

Curs de initiere inot la Medicina

Cursurile de initiere inot la Medicina sunt organizate atat pentru copii cat si pentru adulti pe culoare diferite tinandu-se cont de nivelul fiecarui copil/adult. Astfel cei care vor invata repede sa stea la suprafata vor fi avansati pe un culoar unde cursantii sunt de acelasi nivel.

Curs de inot la Medicina
Curs de initiere inot la Medicina
Initiere inot: Perfectionare: Personal Trainer:
contact-Gabi-Pitigoi contact-Silviu-Petrescu

Localizarea bazinului

Curs de initiere inot la Olimpia

Cursurile de initiere inot din bazinul Olimpia sunt organizate de antrenori experimentati, fosti sau actuali sportivi de performanta cu studii superioare. Orele de initiere inot asigura dezvoltarea multilaterala din punct de vedere psihic si fizic a copilului, prin importante procese de coordonare motrica si de dezvoltare a musculaturii. Practicarea inotului de la o varsta frageda imbunatateste inclusiv activitatea aparatului respirator si fortifica muschiului cardiac. Multi parinti si-ar dori sa-si ajute copiii sa invinga teama de apa si si-ar dori sa gaseasca un loc in care siguranta copilului, chiar  in varsta de 1-2 ani sa fie garantata. Toti copiii dispun de resursele necesare pentru a invinge teama de apa, daca este adoptata atitudinea potrivita, suficient timp si suficienta rabdare, pana cand cei mici isi doresc sa incerce, prind curaj si capata incredere.

Bazinul Olimpia - Inacului
Curs de initiere inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia este disponibil cursurilor de initiere inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Olimpia este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura constanta pentru organizarea cursurilor de inot pentru ori ce varsta.

Rezervare abonament initiere inot

Pentru inscriere apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament:

Detalii:
Inscriere:
contact-Silviu-Petrescu

Curs de initiere inot la Steaua

Cursurile de initiere inot la Steaua sunt organizate in bazinul olimpic de natatie si polo  Steaua. Acesta este situat in incinta bazei sportive din Ghencea. Aici se afla bazinul de inot pentru competiţie si bazinul de antrenament. Deasemenea parintii copiilor inscrisi la cursurile de initiere inot pot asista la cursuri din tribună. Aceasta are o capacitate de 400 de locuri.

Curs de inot la Steaua
Curs de inot la Steaua

Initiere inot in bazinul Steaua:

In bazinul clubului Steaua organizam cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile de inot sunt organizate in mare parte de fosti poloisti ai clubului Steaua. Copiii inscrisi la cursurile de initiere sau perfectionare inot au posibilitatea sa fie selectati apoi in grupele de polo si natatie ale clubului de inot. Preturile abonamentelor de inot incep de la 300 de lei pentru 8 sedinte de inot si cresc in functie de asistenta dorita (antrenor personal / nivel de grup).

Programul cursurilor de initiere inot:

  • Pentru copii in timpul saptamanii (zilnic) intre orele 17:00 – 20:00

    (programul poate fi extins pentru cursurile de inot in cazul achizitionarii unui abonament cu antrenor personal)

Rezervare abonament initiere:

Pentru inscriere la cursurile de initiere inot in incinta bazinului Steaua apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul:

Initiere inot copii:
contact-Gabi-Pitigoi
Initiere inot adulti:contact-Silviu-Petrescu

Localizarea bazinului de inot:

Bazinul de inot Steaua  este situat in incinta clubului Armatei Steaua Bucuresti, pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 București.