Atack Team a inceput cursurile de inot gratuite in sectorul 4

Un nou bazin de inot in sectorul 4

O nouă locație, un vis împlinit, o echipă mai mare, dar același club prietenos format din oameni cu experiență, răbdare și pasiune se află acum mai aproape de iubitorii acestui sport din sectorul 4, în cartierul Berceni, lângă stația de metrou Piața Sudului. Cursurile de inot se vor organiza GRATUIT, dimineata, incepand cu ora 8:00.

Dorim sa vă anunțăm pe aceasta cale, cu bucurie, că Bazinul școlii nr.190 este deschis pentru public iar orele de înot sunt organizate în cea mai modernă locație din tară, în cele mai bune condiții, așa cum ați fost obisnuiți până acum în toate locațiile Atack Team.

Primim cu plăcere, GRATIS, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-15:00, iar sâmbăta și duminică în intervalul orar 8:00-10:00, toți elevii din Sectorul 4! Procedura de lucru este comunicată unităților de învățământ, iar copiii înscriși practica înotul, pe toată perioada anului școlar, fiind supravegheați și îndrumați de antrenori și instructori specializați.

Articolul despre inot Atack Team a inceput cursurile de inot gratuite in sectorul 4 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.