Aqua Gym Bucuresti sector 4

Aqua Gym in Bucuresti sector 4

Bazinul de inot se afla in sectorul 4 in curtea scolii nr. 190  fiind situat pe Strada Vasile Nutu nr. 16,  in zona Berceni (metrou Piata Sudului). Intrarea se face prin Strada Secuilor nr. 14, bazinul de inot avand o adancime de 1.50. Datorita acestei adancimi nu este necesar sa stiti sa inotati pentru a face ore de Aqua Gym.

Care sunt preturile la Aqua Gym?

Abonament Aqua Gym (in sectorul 2 sau sectorul 4)

Acest abonament este valabil in bazinul scolii nr.190 si bazinul scolii nr.25. Abonamentul de Aqua Gym presupune miscari de fitness in apa pe ritmul muzicii sub asistenta unui antrenor care efectueaza programele de Aqua Gym.

Curs

Cotizatie

8 sedinte

400 lei

12 sedinte

500 lei

Programul abonamentelor de Aqua Gym:
In fiecare luni, miercuri si vineri: 20:00 – 21:00.

Inscriere Aqua Gym

Orele de Aqua Gym se desfasoara pe toata durata anului, indiferent de sezon in sectorul 2 sau in sectorul 4. Pentru inscriere sau detalii despre orele de Aqua Gym apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament.

0761 633 663  / 07222 01 666

Aqua Gym in Berceni sector 4:

Bazinul de inot al scolii nr.190 este situat in sectorul 4 pe Strada Vasile Nitu, nr.16 in cartierul Berceni, in imediata apropiere a mall-ului Sun Plaza si a statiei de metrou Piata Sudului. Accesul in curtea bazinului se poate face din strada Secuilor nr.14.

Aqua Gym in Colentina sector 2:

Bazinul de inot al scolii nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr. 25. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Obor.

Inscrie-te la Aqua Gym prin formular indiferent de ora:  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Abonamentele de Aqua Gym sunt valabile in cele 2 locatii (sector 2 si sector 4)

  Abonament pentru in

  Alte informatii necesare ?

  Orele de Aqua Gym se desfasoara pe toata durata anului, bazinul de inot din Berceni  si bazinul de inot din Colentina fiind acoperite si functionale indiferent de sezon. In ambele bazine de inot accesul se poate face usor cu toate mijloacele de transport: metrou, autobuz, tramvai.

  Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului.

  Articolul despre inot Aqua Gym Bucuresti sector 4 apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.