Agrement inot

Inoata de placere pentru un stil de viata sanatos!

Puteti achizitiona contra-cost abonamente de 8 sedinte sau de 12 sedinte pentru inotul de agrement (liber, fara asistenta) in urmatoarele bazine de inot:

Abonamentul de agrement se ridica de la receptia bazinului.
Puteti face o rezervare si puteti cere detalii, telefonic in una din locatiile noastre:

Bazinul Facultatii Carol Davila
(Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

0723 0000 50

Bazinul Scolii nr.190
(Berceni: Vasile Nitu nr.16)

0761 633 663

Abonamente pentru agrement inot

Cu acest abonament puteti inota de placere, fara asistenta unui antrenor. Pentru acest lucru este nevoie sa stiti sa inotati. Abonamentul este valabil atat in bazinul Carol Davila din sectorul 6 cat si in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4.

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 28 de zile

350 lei

12 sedinte
12 ore in 28 de zile

450 lei

Programul abonamentelor de agrement:
Luni – Vineri: 20:00 – 23:00; Samabata si Duminica: 9:00 – 13:00

Bazinele de inot pentru agrement:

Pentru orele de agrement va recomandam atat bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila din Cotroceni (sector 6) cat si bazinul de inot din curtea scolii nr.190 din Berceni (sector 4). In ambele locatii se poate ajunge usor cu metroul. Ambele bazine de inot se intind pe o lungime de 25m, avand culoare de 2,5 m, corespunzatoare standardelor FINA. Apa este filtrata si incalzita constant, temperatura acesteia incadrandu-se intre 29 – 34 de grade. Bazinele de inot sunt dotate cu instalatii de ultima generatie pentru recircularea apei si a aerului. Deasemenea exista vestiare separate, cu dulapioare individuale pentru depozitarea lucrurilor in siguranta, banci uscatoare, dusuri, grupuri sanitare, etc.

Agrement inot in bazinul Scolii nr. 190 din sectorul 4
 Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

Receptie: 0761633663
Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

Agrement inot in bazinul Carol Davila din sectorul 6
B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

Inscriere: 0722201666 Detalii: 0761633663
Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazin inot Carol Davila – sector 6

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

Prin inotul de placere sau agrement inot se intelege o petrecere plăcută a timpului liber atunci cand inotati intr-o piscina sau intr-un bazin acoperit iarna sau vara, un divertisment, amuzament, sau distracția de a te relaxa in apa. Bazinul de inot va sta la dispozitie atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot luni pana duminica, pe tot parcursul saptamanii, chiar si in weekend atat iarna cat si vara.

Daca stii deja sa inoti si nu ai nevoie de asistenta te asteptam sa inoti de placere intr-un mediu placut alaturi de o echipa tanara care te poate ajuta la nevoie cu sfaturi simple. In plus beneficiezi locatii premium situate central dotate cu toate materialele necesare intr-un mediu placut atat iarna cat si vara indiferent de temperatura de afara.

De ce inot de agrement ?

Inotul de agrement este adresat tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot.

  • Inotul de placere, pe langa faptul ca reprezinta o metoda ideala de pastrare a sanatatii, este si un mijloc de agrement si de recreere, iar uneori are un rol esential in remedierea ori profilaxia unor boli generatoare de mari neajunsuri, reprezentand astfel o necesitate a vietii umane.

  • Datorita efectelor sale multiple, inotul s-a dovedit a fi o activitate sociala de mare importanta. Invatatea inotului trebuie privita in primul rand ca pe o necesitate de aparare a vietii in fata pericolului de inec. De aici reiese caracterul sau utilitar deosebit de important.

  • Un obiectiv al agrementului este formarea mentallitatii de practicare a sportului in general si in special a inotului, ca mod de petrecere a timpului liber si mentinere a formei fizice optime, pe parcursul intregii vieti – promovarea inotului ca un stil de viata sanatos.

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Va punem la dispozitie mai multe bazine de inot pentru cursurile de inot cu copii in regim de: initiere inot, consolidare, perfectionare si performanta in natatie sau polo pe apa. Deasemenea pentru copiii cu deficiente fizice va punem la dispozitie un antrenor de inot personal sau un kinetoterapeut.

Daca sunteti in cautarea altor locatii pe paginile urmatoare puteti gasi mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.

Alte informatii importante:

Articolul despre inot Agrement inot apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.