Agrement inot in bazinul Scolii nr.190 din Berceni

Inot de agrement in bazinul scolii nr.190 din Berceni

Puteti achizitiona contra-cost abonamente de 8 sedinte sau de 12 sedinte pentru inotul de agrement (liber, fara asistenta) in bazinul de inot din sectorul 4:

Agrement inot in bazinul Scolii nr. 190 din sectorul 4
 Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

Receptie: 0761633663
Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

Abonamente pentru agrement inot

Cu acest abonament puteti inota de placere, fara asistenta unui antrenor. Pentru acest lucru este nevoie sa stiti sa inotati. Abonamentul este valabil atat in bazinul Carol Davila din sectorul 6 cat si in bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4.

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 28 de zile

350 lei

12 sedinte
12 ore in 28 de zile

450 lei

Programul abonamentelor de agrement:
Luni – Vineri: 20:00 – 23:00; Samabata si Duminica: 9:00 – 13:00

Unde se afla bazinul de inot

Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Intrarea in curte se face prin strada Secuilor nr. 14. Acesta este cel mai nou bazin de inot din Romania, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

Adresa bazinului 190 din Berceni este:
Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190. Bazinul de inot se afla aproape de Sos. Berceni si Sos. Oltenitei.

Cum arata bazinul de la scoala 190?

Bazinul de inot din sectorul 4 are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire si climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Bazinul de inot al scolii nr.190 din sectorul 4 este acoperit si disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Aqua Gym

Agrement

 Performanta inot

Articolul despre inot Agrement inot in bazinul Scolii nr.190 din Berceni apare primul pe Cursuri inot copii si adulti.