Preturi bazin Medicina

Home \ Preturi bazin Medicina

Cursuri de inot pentru copii & adulti 

Clubul de inot organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Clubul va pune la dispozitie mai multe locatii in care puteti sa invatati sa inotati indiferent de varsta sub asistenta unui antrenor de inot cu studii superioare sau kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Cursurile de inot sunt organizate in:

  1. Bazinul Facultatii Carol Davila
    (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

  2. Bazinul din Complexul Olimpia
    (Iancului: Sos. Iancului nr. 128A)

  3. Bazinul Clubului Steaua Bucuresti
    (Bulevardul Ghencea nr.35)

 

Cursurile din bazinul Carol Davila
(bd-ul Eroii Sanitari nr.8 – Cotroceni sector 6 Bucuresti)

In bazinul Facultatii de Medicina se tin cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici se organizeaza selectii pentru copii de performanta: polo pe apa si natatie. Pentru persoanele cu probleme fizice clubul pune la dispozitie kinetoterapeuti cu experienta in domeniu pentru o asistenta  sigura.

Cursuri de inot in bazinul Carol Davila
Cursuri de inot pentru copii si adulti in bazinul Carol Davila

Preturile actualizate cu toate informatiile necesare cat si programul acestui bazin pot fi gasite pe aceasta pagina: Tarife Atack Team.

Cursurile din bazinul de inot Olimpia
(sos. Iancului nr 128 A – Iancului sector 2 Bucuresti)

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Cursuri de inot pentru copii si adulti la Olimpia
Cursuri de inot pentru copii si adulti in bazinul Olimpia

Preturile actualizate cu toate informatiile necesare cat si programul acestui bazin pot fi gasite pe aceasta pagina: Tarife Atack Team.

Cursurile din bazinul scolii 25
(bd-ul Ghencea nr.35 in incinta clubului Steaua Bucuresti)

Bazinul scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.  Primăria Sectorului 2 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr.25 să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ, precum și alți copii din Capitală, să beneficieze de lecții de natație și polo de la antrenori specializați.

Cursuri de inot in bazinul Scolii 25
Cursuri de inot in bazinul Scolii 25

Preturile actualizate cu toate informatiile necesare cat si programul acestui bazin pot fi gasite pe aceasta pagina: Tarife Atack Team.

In cele trei bazine de inot copii si adultii au posibilitatea de a invata sa inoate dupa preferinte cu un antrenor sau cu o antrenoare in regim de grup, la cele mai mici preturi fie in regim personal la preturi competitive beneficiind de asistenţa sporita. Copii vor avea ocazia sa fie selectionati apoi intr-o grupa de performanta, in natatie sau la polo pe apa. Adultii au posibilitatea de a se pregatii pentru diferite scopuri: Concursuri in ape deschise – Triatlon, Aqua challenge – sau concursuri cu scopuri caritabile: Swimathon.  De asemenea antrenorii nostri au exeperienta necesara sa va indrume si sa va pregateasca pentru testarile neceasare anumitor locuri de munca: steward/stewardesa, salvamar, insctructor sportiv, etc.

Alte informatii importante:

Telefon
Locatie